Abseilen bij accon■avm

18-12-2018 Datum: 18-12-2018 09:30-12:30
Locatie:

“Ben jij een thrillseeker en op zoek naar de ultieme uitdaging?”

Is voor jou geen obstakel te hoog? Ben je altijd op zoek naar een adrenalinekick en zoek je altijd de spanning op? Wacht dan niet langer en geef je op voor de inhousedag bij accon■avm adviseurs & accountants.

Wij zijn op zoek naar talent dat geen probleem uit de weg gaat en ons helpt de organisatie naar een hoger level te tillen.

Onze klanten staan elke dag weer voor spannende en ingewikkelde dilemma’s en het is aan onze medewerkers de taak om deze spanningen op te lossen en weg te nemen. Hierdoor werken wij dicht bij ondernemers. Elke dag helpen we de ondernemer een stap verder in de richting van het beoogde resultaat. 

Ook voor jouw carrière gaan we ver. We vinden het belangrijk dat jij de mogelijkheid krijgt om je eigen carrière naar een hoger plan te tillen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en we stimuleren dat je snel doorgroeit. Daarnaast bieden we trainingen, opleidingen en cursussen aan. 

Wil jij ervaren wat het is om een accon■avm’er te zijn en met ons de uitdaging aangaan? Wil jij je op grote hoogte begeven? Op 18 december organiseren we een inhousedag waar je de mogelijkheid krijgt om van het kantoor te abseilen.

Het programma ziet er als volgt uit:
• 09:30 – 10:00 uur Ontvangst met presentatie over accon■avm
• 10:00 – 10:30 uur Interview met één van onze collega’s
• 10:30 – 11:30 uur Workshop Ondernemerschap
• 11:30 – 12:30 uur Abseilen van ons kantoor in Arnhem
Is geen obstakel te hoog voor jou? Meld je dan snel aan voor ons event en 
wie weet zie ik jou boven op ons kantoor in Arnhem.

Let op! Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Met vriendelijke groet,

Afdeling Recruitment
accon■avm adviseurs en accountants

 

 

Schrijf je snel in via MijnESV of via pr@esvnijmegen.nl. Vergeet ook niet je cv op te sturen naar het hiervoor genoemde e-mailadres!