Afsluiting van het jaar

Kopie van Bedankt!

 

Beste ESV’er, 

Dat dit jaar anders is gelopen dan andere jaren kunnen we zeker stellen. Een jaar vol digitale informele en formele activiteiten, zelfs een digitaal lustrum. Wij kijken als bestuur terug op een zeer geslaagd jaar waar wij ontzettend trots op zijn. Dit jaar hadden wij niet zo kunnen laten lopen als jullie er niet waren geweest. Hopelijk hebben jullie, net als wij, alsnog veel mooie herinneringen gemaakt. Dit is in ieder geval een jaar geweest waar eenieder veel van geleerd heeft en ook een jaar om nooit meer te vergeten. 

Via deze (digitale) weg wil ik iedereen bedanken die zich op welke manier dan ook heeft ingezet voor de ESV. Commissieleden die ondanks alles toch elke keer weer geslaagde en creatieve activiteiten verzonnen. Leden die vol enthousiasme naar deze activiteiten kwamen. De Raad van Advies met hun gevraagde en ongevraagde adviezen en alle andere personen die voor ons klaar stonden wanneer wij hen nodig hadden. Complimenten en oneindig veel dank hiervoor. 

Daarnaast wil ik graag op een persoonlijke noot mijn bestuursleden bedanken voor dit jaar. Het klinkt misschien cliché maar er zijn geen andere vier leden met wie ik dit jaar liever had willen doorbrengen dan met jullie. Ik heb gezien wat jullie allemaal voor een groei hebben doorgemaakt en ik hoop dat jullie net zo trots zijn op dit jaar als ik ben.  

Voor ons is de overdrachtsperiode aangekomen en zo zijn er nog maar een paar activiteiten waar wij verantwoordelijk voor zijn. Vanaf september zal het XXXIIIste bestuur het stokje overnemen en hen wil ik allereerst natuurlijk al het plezier en geluk van de wereld wensen. Het besturen van een vereniging zoals de ESV is niet niks, maar de momenten die je met elkaar meemaakt zijn van onschatbare waarde. Geniet daarom van alles wat je meemaakt en organiseert, want uit eigen ervaring durf ik te zeggen dat zo’n jaar voorbijvliegt. Wat ik hoop is dat zij alle activiteiten weer fysiek kunnen organiseren en dat leden hier optimaal van kunnen genieten.  

Hopelijk zie ik jullie snel allemaal snel weer een keer in de stad of op de prachtige rode bank van de ESV-kamer. Ik wens jullie een fijne zomer toe en tot volgend jaar. Het ga jullie goed! 

Namens het XXXIIste bestuur der ESV Nijmegen, 

Adinda van Doorn 

Voorzitter 2020-2021