Afsluiting van het jaar

IMG_3975

Beste ESV’er,

Wat hebben we er weer een ontzettend leuk jaar van gemaakt. Ondanks de vele corona onzekerheden hebben we er met zijn allen voor gezorgd dat we nog steeds elkaar (veilig) konden ontmoeten. Waar we op het begin van het jaar nog te maken hadden met eindtijden van 00:00 of zelfs 17:00, was de opkomst voor activiteiten alsnog erg groot. Simpel gezegd had iedereen na een lange tijd met coronarestricties weer zin om alles uit het studentenleven te halen.

De vereniging telde dit jaar 17 gevulde commissies en organen waarbij iedereen ontzettend zijn best heeft gedaan om iets moois neer te zetten. Denk hierbij aan de studiereis die dit jaar als bestemming Rome & Florence had. We zijn met 30 enthousiaste ESV’ers een week lang op pad geweest om te kunnen genieten van de kunst en cultuur die Rome & Florence te bieden hebben. Daarnaast zijn we ook een weekendje naar Brugge en Gent geweest waarbij ook hier de cultuur werd ontdekt, met als nummer één natuurlijk het speciaalbier wat België te bieden heeft. Tenslotte heeft de galacommissie ervoor gezorgd dat er dit jaar toch nog een lustrumgala heeft kunnen plaatsvinden. Deze avond begon met een heerlijk diner bij Stadvilla Sonsbeek en werd afgesloten met een feest tot in de late uurtjes.

Op sportief gebied is de ESV dit jaar ook actief geweest. Ten eerste hebben wij met een team van 25 fanatieke hardlopers meegedaan aan de Batavierenrace. Nadat dit evenement al een tijd niet had plaatsgevonden had iedereen er weer ontzettend veel zin in. Wij mogen onszelf gelukkig prijzen met de 96ste plek. Daarnaast heeft de ESV ook weer meegedaan aan de interne voetbalcompetitie van de uni waarbij een hoop fanatiekelingen hebben gestreden voor de winst.

Tenslotte hebben we het afgelopen jaar ook een hoop formele activiteiten kunnen organiseren. Met voor ons als hoogtepunt het congres dat plaats heeft gevonden in het Goffertstadion. Het was een middag met interessante sprekers die de economie in een breder perspectief hebben gezet. Daarnaast zijn wij bij PwC en Deloitte een dag op bezoek geweest om meer te weten te komen over het accountancy-vak. Tenslotte is er ook nog een Golfclinic met de SRA georganiseerd.

Dit alles is een kleine greep uit wat er het afgelopen jaar allemaal georganiseerd is. Activiteiten waar we trots op mogen zijn en die simpelweg erg gezellig en leerzaam waren. Om deze reden wil ik nogmaals alle actieve leden bedanken voor de inzet die zij hebben getoond binnen hun commissie. Maar natuurlijk ook alle leden die onze formele en informele activiteiten hebben bezocht!

Namens het XXXIIIste bestuur der ESV Nijmegen,

Eline Meiberg

Voorzitter 2021-2022