Activiteiten

Op deze pagina staat een overzicht van de activiteiten die het ESV Alumnibestuur organiseert voor alle leden van de alumnikring economie. Bezoek onze website regelmatig voor het meest recente activiteiten aanbod.

 

Aankomende activiteiten
Check onze ESV alumni Facebook pagina om op de hoogte te blijven van de laatste informatie!

Nieuwjaarsborrel, vrijdag 11 januari 2019

Menig alumnus heeft nooit de kans gekregen om hun tijdens hun studie in de nieuwe kamer van de ESV te kunnen genieten van gezelligheid. De verhuizing was een feit na de vakantie en het begin van het jaar 2018. Momenteel ligt het oude TvA, waar jullie alle herinneringen hebben liggen, helemaal aan de grond. Nu willen wij met de komende activiteit graag de mogelijkheid geven aan alle alumni om deze nieuwe kamer te aanschouwen. Op 11 januari zal een nieuwjaarsborrel worden gehouden in het nieuwe gebouw van de Managementwetenschappen. 

Bij de nieuwjaarsborrel zijn zowel alumni, docenten als masterstudenten welkom. Naderhand bestaat mogelijkheid voor de gegadigden om naar onze vertrouwde café, de Malle Babbe, te gaan. Aanmelden is gratis en is mogelijk door een e-mail te sturen naar alumni@esvnijmegen.nl onder vermelding van je volledige naam en eventuele dieetwensen.

 

Randstadborrel, vrijdag 12 april 2019

Op 12 april zal de jaarlijkse Randstadborrel plaatsvinden met dit jaar als locatie Utrecht! Noteer dus deze datum in je agenda en kom gezellig wat drinken en bijpraten met je oud-studiegenoten en masterstudenten. Natuurlijk zal er gezorgd worden voor de nodige hapjes en drankjes. Tot dan!