Activiteiten

Op deze pagina staat een overzicht van de activiteiten die het ESV Alumnibestuur organiseert voor alle leden van de alumnikring economie. Bezoek onze website regelmatig voor het meest recente activiteiten aanbod.

 

Aankomende activiteiten
Check  onze ESV alumni Facebook pagina om op de hoogte te blijven van de laatste informatie!

Alumnidag, zaterdag 1 oktober 2016

Op 1 oktober vindt weer de jaarlijkse alumnidag van de Radboud Universiteit plaats. Het precieze programma is nog niet bekend, het is in ieder geval al wel duidelijk dat de alumni net als vorig jaar uit diverse modules hun eigen programma samen kunnen stellen. De ESV-Alumnikring organiseert na afloop van de alumnidag een barbecue en borrel in cafe Malle Babbe in het centrum van Nijmegen. Alle alumni en docenten van de opleiding Economie en Bedrijfseconomie en van de opleiding IE&B zijn van harte welkom!

Alumniweekend, vrijdag 19 t/m 21 mei

Na een geslaagde eerste editie van het ESV Alumniweekend is er besloten hier een vervolg aan te geven. Het weekend zal aankomend jaar plaatsvinden in het op een na laatste weekend van mei (19 t/m 21 mei 2017) en wederom in de Belgische Ardennen.

Wat kun je verwachten dit weekend? Heel veel gezelligheid, de nodige biertjes, jeu de boules, rode wijn en natuurlijk ook één sportieve activiteit. Dus zowel actief bezig zijn én een weekend losgaan zoals in onze studententijd. Kortom, dit weekend mag je niet missen! Het is uiteraard ook mogelijk om pas zaterdagochtend aan te sluiten indien dat beter uitkomt!

De kosten voor het weekend zijn €120,-. Dit is inclusief de overnachtingen, activiteiten, eten en drinken. Vervoer naar de Ardennen zal op eigen gelegenheid zijn. Echter, zullen we zodra de inschrijvingen gesloten zijn, proberen een aantal auto’s te regelen zodat er samen gereden kan worden.

Via onderstaande link kun je je aanmelden. Let wel op dat de uiterste in-/uitschrijfdatum 31 oktober 2016 is, dus schrijf je nu in!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc34ZQu17cE5JUIBv9Y6I12cszq27GWo9JXDblhi7QNdk1-qA/viewform?c=0&w=1

 

Afgelopen activiteiten

De foto’s van onderstaande activiteiten vind je hier.

ESV Randstadborrel ’16, vrijdag 8 april 2016

RU Alumnidag ’15, zaterdag 3 oktober 2015

ESV Lustrum Alumniborrel ’15, vrijdag 10 april 2015

RU Alumnidag ’14, zaterdag 4 oktober 2014

Randstadborrel ’14, vrijdag 11 april 2014

RU Alumnidag ’13, zaterdag 5 oktober 2013