Bestuur stelt zich voor – Dean

Beste ESV’ers,

Komend jaar heb ik de eer om de functie van penningmeester te mogen bekleden binnen het XXXste bestuur der Economische Studentenvereniging Nijmegen. Mijn naam is Dean Polman, 22 jaar en komend jaar ben ik vierdejaars bachelorstudent. Sinds anderhalf jaar woon ik in Nijmegen, maar ik ben geboren en opgegroeid in het prachtige dorpje Elst. Ik heb ontzettend veel zin om er samen met mijn medebestuursleden een prachtig jaar van de maken voor de ESV en haar leden!

Mijn eigen kennismaking met de ESV kwam al vroeg in de intro, doordat mij papa’s en mama’s voormalig bestuursleden waren. Het eerste jaar zou ik nog thuis blijven wonen, waardoor ik in eerste instantie het studentenleven een beetje mis zou lopen. Om toch een leuke en gezellige sociale kring op te bouwen ben ik veel naar activiteiten van de ESV gegaan. Actief lid ben ik het eerste jaar niet geweest, maar vanaf het tweede jaar heb ik zitting genomen in verschillende commissies. Voorbeelden hiervan waren de sportcommissie en de skireiscommissie. Zoals gezegd zal ik mij aankomend jaar dus op een andere manier gaan inzetten voor de ESV.

Over de jaren heb ik kunnen zien hoe de ESV op verschillende manieren van toevoeging kan zijn voor je studententijd. Zowel voor informele als formele zaken kun je bij de ESV terecht. Ik zie de ESV als een grote, toegankelijke vriendengroep die elk jaar alsmaar groter wordt. Wat de ESV voor mij heeft betekend kan het ook voor jou betekenen. Daarom nodig ik jullie allemaal uit om eens langs te komen op onze kamer en te genieten van een kopje koffie, een kop thee of ranja!

Dean Polman
Penningmeester der ESV 2018-2019

Bestuur stelt zich voor – Dean