Bestuur stelt zich voor – Joris Claus

Beste ESV’ers,

Dit jaar is de eer mede aan mij om zitting te mogen nemen in het XXXste bestuur der ESV Nijmegen en wel als voorzitter en PR-coördinator. Ik vind het een voorrecht om deze functies te mogen vervullen en ik heb dan ook ontzettend veel zin in het aankomend academisch jaar.

Eerst even iets over mijzelf; mijn naam is Joris Claus, ik ben 23 jaar en kom oorspronkelijk uit Grave. Dit jaar ben ik een vierdejaars bachelorstudent met de specialisatie Bedrijfseconomie. Ik ben vooral afgelopen jaar actief geweest bij de ESV, waarbij ik als voorzitter zitting heb genomen in de borrelcommissie en daarnaast ook penningmeester bij de NCE-commissie ben geweest. Ik heb me te allen tijde vermaakt op onze activiteiten en om deze reden zou ik dan ook iedereen aanraden hierbij zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Het is daadwerkelijk een grote toevoeging aan jouw studententijd!

Als voorzitter bij de ESV ben ik voornamelijk het eerste aanspreekpunt en het gezicht van de vereniging. Daarnaast leid ik vergaderingen, zoals de Algemene Ledenvergadering en ben ik veel bezig met het dagelijks bestuur. Verder valt binnen mijn takenpakket als PR-coördinator ook het organiseren van formele activiteiten en heb ik de verantwoordelijkheid over de acquisitie. Indien je ooit vragen hebt, schroom dan niet om mij te benaderen. Ik ben doorgaans te vinden op de ESV-kamer, waar ieder lid altijd welkom is!

Bestuur stelt zich voor – Joris