Bestuur stelt zich voor – Karin

Beste ESV’ers,

Dit jaar heb ik de eer om de functie van secretaris te mogen vervullen in het XXXste bestuur der ESV. Ik heb erg veel zin in dit jaar!

Mijn naam is Karin Schmitz, ik ben 19 jaar oud en kom uit Spaubeek. Een jaar geleden heb ik mijn vwo-diploma gehaald en heb ik het mooie Zuid-Limburg verlaten voor het nog mooiere Nijmegen. Ik ben nu tweedejaars economics student. Ik weet nog goed dat ik een jaar geleden, op zondag 20 augustus, zenuwachtig op zoek was naar mijn introgroepje. Heel benieuwd naar mijn medestudenten, maar ook naar de introductieweek zelf waar ik al veel verhalen over had gehoord. Helaas woonden de meesten van mijn introbroertjes en -zusjes nog niet op kamers in het begin van het jaar. Daarom koos ik ervoor om meteen actief lid te worden bij de ESV om meer mensen te leren kennen in Nijmegen. Dit is iets wat ik iedereen kan aanraden! Mijn eerste activiteit was het eerstejaars diner en aansluitend de kroegentocht, en ook ben ik naar het kennismakingweekend geweest. Ik heb toen meteen mijn draai bij de ESV gevonden en ben ook lid geworden van de borrelcommissie.

Dit studiejaar zal ik de functie van secretaris vervullen binnen het XXXste bestuur der ESV. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het contact met de universiteit en de andere studieverenigingen, maar ook voor de mail, notulen en planningen. Als je vragen hebt kan je mij altijd mailen.

Bestuur stelt zich voor – Karin