Bestuur stelt zich voor – Mark Schmitz

Beste ESV’ers,

Aankomend jaar zal ik de functie van PR-coördinator bij de ESV mogen bekleden. Onder het mom van ‘last but not least’, mag ik mijzelf aan jullie voorstellen. Hoewel ik hoop dat de meesten mij al kennen, mijn naam is Mark Schmitz, ben net 21 jaar en ga alweer mijn vierde jaar in als economiestudent in Nijmegen. Ik kan in woorden niet uitleggen hoeveel zin ik heb in aankomend jaar! Ik vind het een grote eer om eindelijk iets extra’s terug te kunnen doen voor de vereniging die mijn studententijd tot een groot feest heeft gemaakt.

Na mijn hele leven in kleine dorpjes rondom Arnhem te hebben gewoond, kwam de stap naar Nijmegen. Van begin af aan heb ik mij welkom gevoeld bij de ESV en heb dan ook vanaf mijn eerste jaar deelgenomen aan commissies. Het leukste daaraan vond ik dat je met een klein groepje, bestaande uit nog voor jou onbekende mensen, toeleeft naar een evenement dat toch echt een beetje van jou is. Voorbeelden hiervan zijn onder andere het NCE en het ESV Gala. Dit jaar zal ik meer dan mijn best doen om jullie je net zo thuis te laten voelen bij de ESV zoals men voorgaande jaren voor mij heeft gedaan.

Als PR-coördinator ben ik verantwoordelijk voor het contact tussen de ESV en haar partners. Ook de taak van het organiseren van de formele activiteiten zal ik op mij nemen. Mochten jullie ooit vragen hebben met betrekking tot onze partners en/of mogelijkheden tijdens en na je studie, kom dan vooral langs op de ESV kamer!

Mark Schmitz