Bestuur stelt zich voor – Robin Goosen

Beste ESV’ers,

Aankomend jaar heb ik de eer om zitting te mogen nemen in het XXXste bestuur der ESV als activiteitencoördinator en vice-voorzitter. Hierbij zal ik ten eerste alle commissies ondersteunen met het organiseren van activiteiten. Ook zal ik voor de activiteit de leden de informatie verschaffen die zij nodig hebben voor de activiteit die zij bij willen wonen. Verder zal ik waar nodig de voorzitter ondersteunen of vervangen mits dat nodig is.

Over mezelf: ik ben Robin Goosen, 20 jaren jong en ben derdejaars bedrijfseconomie student. Ik ben vanaf het begin van mijn studententijd op kamers gaan wonen omdat ik uit het verre Lelystad kom en anders iedere keer uren kwijt zou zijn aan reizen en omdat ik van mezelf wist dat ik een actieve studententijd wilde. Verder ben ik vaak op de ESV-kamer te vinden en ben ik altijd bij iedere activiteit. In de weekenden ga ik soms nog naar huis om mijn ouders en vrienden van thuisthuis op te zoeken.

Mijn kennismaking met de ESV kwam ook, zoals bij velen, tijdens de introductieweek. Mijn intromama’s waren allemaal zeer actief en door hen leerde ik de ESV kennen. Omdat ik al op kamers woonde kon ik makkelijk bij iedere activiteit zijn waardoor ik steeds meer in contact met nieuwe leden kwam en de activiteiten daardoor steeds leuker werden. Actief lid was ik dan ook vanaf het begin om mezelf naast de studie ook op andere aspecten te ontwikkelen en nog meer mensen te leren kennen.

Naast de informele activiteiten, zijn er ook genoeg formele activiteiten. Heb je dus geen zin in borrels of andere informele activiteiten, maar je wil wel bijvoorbeeld op een leuke manier met bedrijven in contact komen? Kom met ons mee naar inhousedagen of naar diner roulers met misschien wel je toekomstige werkgever.

Ik hoop jullie allen dus vaak te zien op de activiteiten. Verder schroom je niet om ons op de kamer op te zoeken of vragen te stellen. Ook zal er op de kamer altijd gratis koffie, thee, limonade en koek klaarstaan voor de leden.

Bestuur stelt zich voor – Robin Goosen