Bestuur stelt zich voor – Robin Peeters

Lieve ESV’ers

Dit jaar heb ik de eer gekregen om de functie als activiteitencoördinator binnen het XXIXste bestuur der Economische Studentenverenging Nijmegen te vervullen. Ik zal me eerst even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Robin Peeters, 21 jaar oud en inmiddels al vierdejaars bachelor studente. Ik ben geboren in het noorden van het land, namelijk in Assen. Maar, al in mijn tweede levensjaar verhuisde wij naar het prachtige dorpje Druten. Dit is gelegen in het land van Moas & Woal.

Na een gezellige middelbareschooltijd ben ik economie gaan studeren in Nijmegen en heb ik inmiddels voor de richting financiële economie gekozen. Ik woonde in het begin van mijn eerste jaar nog niet in Nijmegen. Ik ging vaak bobben naar een borrel, maar kwam er uiteindelijk toch achter dat het heel prettig is om af en toe een biertje te kunnen nuttigen. Ik was vanaf mijn eerste jaar al betrokken bij de ESV. Ik mocht namelijk meteen zitting nemen in de fotocommissie, waar ik drie jaar op rij vele schitterende plaatjes heb mogen schieten voor de ESV. Ook heb ik zitting mogen nemen in de activiteitencommissie en de NCE-commissie, wat mij uiteindelijk heeft doen inzien dat ik me nog meer wilde inzetten voor deze mooie vereniging.

Het is mij een eer en waar genoegen dat ik dit jaar activiteitencoördinator van de ESV mag zijn. Als activiteitencoördinator zorg ik er voornamelijk voor dat de commissies goed functioneren, zodat er weer gezellige en leuke activiteiten kunnen plaatsvinden. Voor nu wil ik jullie een leuk en leerzaam jaar wensen en hoop ik jullie allen te zien op de leuke activiteiten die de ESV organiseert!

Robin Peeters
Activiteitencoördinator der ESV 2017-2018

Door: Robin Peeters