Boeken bestellen

Boeken en readers bestellen

Elke student moet er ieder jaar toch weer aan geloven, wil je jouw studie succesvol volbrengen dan moeten er boeken worden gekocht. Gelukkig krijg je als lid van studievereniging ESV korting op studieboeken. Je krijgt namelijk 10% korting op alle boeken en op Engelstalige boeken loopt de korting nog veel hoger op!

Hoe werkt het?

Als econoom bestel je jouw boeken via de website van de Radboud Universiteit. Volg de link naar de online boekenwinkel hieronder:

RuFDM shop: boeken

RuFDM shop: readers

Het bestellen is heel gemakkelijk, kies jouw studie en studiejaar en alle boeken voor dit blok staan automatisch voor je klaar. Als je al een boek hebt, of niet nodig denkt te hebben; dan kun je deze uit de lijst verwijderen. Om te zorgen dat de boeken bij de juiste persoon komen moet je even een account maken. Let op: Wil je korting ontvangen als lid, geef dan tijdens de bestelprocedure aan dat je lid bent van studievereniging de ESV. 

Vragen?

Als je problemen ondervindt met het bestellen van boeken of readers kun je contact opnemen met zowel het personeel van de universiteit als het bestuur van de studievereniging. Mail de universiteit op studieboeken@fm.ru.nl, mail de studievereniging naar secretaris@esvnijmegen.nl