Kasparov

Kasparov is dé intermediair voor Financials en dé werkgever voor Interim Financials . Vanuit onze Watertoren aan de rand van het Bredaase centrum werken wij voor een groot aantal mooie klanten in de regio`s Noord-Brabant en de Randstad.

Via onze Werving & Selectietak helpen wij je als financial aan mooie vacatures direct bij onze klanten in dienst. Na een kennismaking met een van onze consultants stellen we je direct voor bij onze klant en bij een wederzijds enthousiasme start je na deze procedure als vaste medewerker direct in dienst van dit bedrijf.

Daarnaast zijn wij met onze Interim tak ook een werkgever voor financials. Als Interim Financial kom je vast in dienst bij Kasparov (met doorlopend salaris, opleidingsmogelijkheden en een auto) en vervul je op projectbasis verschillende opdrachten bij onze klanten. Zeg maar geoorloofd jobhoppen. Zo kan het dus zijn dat je achtereenvolgens werkzaam bent op de financiële afdeling van een Duitse autoproducent, een bekend modehuis en een internationale projectenorganisatie.

Ontwikkeling op 1

Kasparov positioneert zich als een echte specialist op het gebied van finance en daarom bieden wij onze Interim Financials ook ruime mogelijkheden zich optimaal te ontwikkelen als financial. Dit doen wij in samenwerkingen met gerenommeerde opleidingsinstellingen, maar ook doormiddel van ons eigen (persoonlijke) opleidingstraject. Hier leer je van docenten, maar ook van ervaren financials uit de praktijk. Uitdagende opdrachten combineer je met interessante en verdiepende trainingen en opleidingen.

Solliciteren

Wanneer je bijna bent afgestudeerd, maar voor jezelf nog geen duidelijk beeld hebt wat voor mogelijkheden er binnen het werkveld allemaal zijn, vind je in Kasparov ook een goede sparringpartner. Ons team vertelt je graag over de mogelijkheden die er op vaste basis bij onze klanten liggen en legt je vervolgens ook uit wat het nu precies inhoud om je carrière te beginnen als Interim Financial.

Solliciteer direct of neem contact op met Jaco de Pee, Manager Recruitment bij Kasparov. Hij is bereikbaar via 076-5145705 of via jaco@kasparov.nl.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website: www.kasparov-financials.nl