USG Finance

Onze organisatie

Ben jij bijna afgestudeerd maar echt nog niet uitgeleerd? Ga aan de slag in ons Finance Traineeship en ontdek welke functies en organisaties bij je passen. Je krijgt volop ruimte om te ontdekken wat jouw voorkeur heeft en na afloop heb je kennis van verschillende facetten binnen Finance (waaronder Controlling, Data, Accounting en Reporting). Je kunt elke maand instromen als Trainee of Young Finance Professional zodat je je kennis en kunde kunt inzetten bij een divers en breed scala aan bedrijven zoals Jumbo, SuitSupply, VolkerWessels, Liander, Gazelle, Europarcs en PwC. 

Missie USG Finance Professionals

Wij geloven dat continuïteit en duurzame ontwikkeling van organisaties alleen gerealiseerd wordt, wanneer je echt jezelf kan zijn. Daarom ontwikkelen en inspireren wij onze Finance Professionals, zodat zij onze opdrachtgevers op hun eigen manier helpen om continu in control te blijven. Als je jezelf bent, durf je namelijk echt dat stapje extra te zetten. 

De wil om te leren en veranderen, gecombineerd met een nuchter en realistische houding, zien wij als de drijver van persoonlijke ontwikkeling. Wij vertalen dit in de drijfveer Vernieuwing en de eigenschap Echtheid. Deze twee elementen zijn de basis voor onze toegevoegde waarde en de inrichting van het businessmodel van USG Finance 

USG Finance Academy

Bij onze USG Finance Academy staat de ontwikkeling van onze professionals door opleiding en ervaring centraal. Onze professionals kunnen voor vijf jaar lang gebruikmaken van de opleidingsmogelijkheden van de Academy. Binnen de USG Finance Academy zal je als trainee instromen met een mooi trainings- en coaching programma, zodat jij de richting die je op wil kan bepalen. Daarna is de volgende stap als Young Finance Professional snel gemaakt en kan je in deze volgende fase je specifiek op jouw wensen en ambities blijven ontwikkelen. Zo kom je steeds dichter bij je einddoel. 

Heb je vragen over het traineeship of wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar recruitment@usgfinance.nl of ga naar Finance Trainee | USG Finance Professionalshttp://www.usgfinance.nl/