Partnerschap

De ESV is de studievereniging voor economie-studenten van de Radboud Universiteit te Nijmegen. Onze vereniging biedt een breed spectrum van diensten en activiteiten aan voor haar leden. De ESV biedt economie-studenten in Nijmegen de mogelijkheid om naast de studie actief deel te nemen in één van haar commissies. Verder stelt de ESV zich tot doel haar leden in contact te brengen met potentiële werkgevers. Wij vormen een brug tussen theorie en praktijk. Doordat wij in elke fase van de studie aanwezig zijn, hebben wij optimaal contact met onze studenten.

Er zijn diverse mogelijkheden om uw bedrijf te profileren bij onze leden:

Promotie landelijke activiteiten

Indien uw bedrijf interessante activiteiten heeft voor onze studenten door het jaar heen, dan kunnen deze onder de aandacht van onze studenten worden gebracht. Enkele opties die wij bieden zijn een multimediabord voor posters, flyers op de ESV-kamer of een advertentie op ons LCD-scherm op de verenigingskamer.

Directe mailing

Een nog directere manier om onze leden te bereiken is gebruik te maken van een directe mailing service. Hierbij wordt een door u opgestelde mail verstuurd aan al onze leden of eventueel een specifieke groep studenten.

Website

De geheel vernieuwde website met nieuwe carriere onderdelen. Er zijn verschillende mogelijkheden op deze website om de studenten te bereiken. Deze website beschikt over pagina’s met bedrijfsprofielen, een vacature- en stagebank. Ook kunnen bedrijfsactiviteiten worden geintegreerd in onze activiteiten agenda.

Nijmegen Career Event

In samenwerking met de studievereniging van bedrijfskunde, Synergy, organiseert de ESV jaarlijks het Nijmegen Career Event. Op dit bedrijvenevent heeft u de mogelijkheid om middels presentaties, workshops of een bedrijvenmarkt in contact te komen met onze studenten. Meer informatie omtrent het Nijmegen Career Event vindt u hier: Nijmegen Career Event

Contact

Bij interesse kunt u contact opnemen met onze PR-coördinator, Luuk Tupker.
Email: pr@esvnijmegen.nl
Tel.: 024-3611929