Eindejaarswoord

foto kerstkaart

Click here for English

Beste ESV’ers,

De eerste officiële dag van de kerstvakantie is aangebroken. Iedereen kan zich klaar maken om tijdens kerst cadeaus uit te pakken, tijd met familie en vrienden door te brengen en minstens de helft van je lichaamsgewicht er bij aan te eten. Kort daarna zullen we met zijn allen proosten op het nieuwe jaar, onder genot van een drankje (of meerdere) en heerlijke oliebollen. Zo op het einde van het jaar is ook het perfecte moment gekomen om terug te kijken op 2019. Eenieder van ons heeft wel iets speciaals meegemaakt in dit jaar. Je hebt nieuwe mensen leren kennen, je hebt dingen gedaan waarvan je nooit dacht dat je ze zou doen en je bent gegroeid als persoon. Neem al deze positieve herinneringen en ervaringen mee naar het volgende jaar!

In 2020 zullen er ook weer veel mooie dingen op de planning staan. Het is het jaar waarin je je propedeuse haalt, je bachelor of je master haalt, het jaar dat je misschien wel begint aan je werkende leven. Ook zullen er in 2020 weer genoeg verrassingen zijn voor iedereen. Grijp alle kansen met beide handen aan, waag een gokje en je zult een prachtig jaar beleven.

Voor de ESV zal 2020 in teken staan van het VIe lustrumjaar. In 2019 zijn de voorbereidingen al getroffen en op 20 april 2020 zal het feest losbarsten. Voor de precieze invulling van deze lustrumweek tasten jullie voorlopig nog in het duister, maar 2020 zal steeds een klein beetje meer duidelijkheid geven. Hou je oren en ogen goed open! Verder zal de ESV natuurlijk in 2020 ook voor jullie klaarstaan met geweldige formele en informele activiteiten, samenvatting en natuurlijk heel veel koffie, thee en koekjes op de kamer! We hopen jullie weer te zien in het nieuwe jaar.

Wij wensen jullie een liefdevolle kerst, een prachtige jaarwisseling en vooral een heel gelukkig nieuw jaar!

Namens het XXXIste bestuur der ESV,

Mandy Versteeg

Voorzitter 2019-2020