Deloitte

Overstijg jezelf!

Lanceer je carrière bij Deloitte!
De keuze van je eerste werkgever is heel belangrijk. Je wilt goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. Daarom is er geen betere plek om je carrière te starten dan bij Deloitte. En dat heeft alles te maken met de mogelijkheden die je krijgt aangereikt. Je werkt al snel voor verschillende opdrachtgevers aan interessante projecten. Dat maakt je werk afwisselend en inspirerend. Met je eigen initiatieven en ideeën geef je richting aan je carrière. Bij Deloitte is de ambitie letterlijk voelbaar en dat motiveert. Je leert snel, je groeit snel en stijgt boven jezelf uit.

Ontdek jouw mogelijkheden bij Deloitte

De kracht van Deloitte is voor een groot deel gebaseerd op samenwerking. In multidisciplinaire teams werk je aan uiteenlopende opdrachten met collega’s uit diverse specialismen:

Accountancy

RA en AA gerelateerde dienstverlening, zoals het beoordelen van complexe jaarrekeningposten, advisering bij interim controles, verdieping in de administratieve organisatie, samenstellen van jaarrekeningen en financiële rapportages. Maar ook onderzoek naar fraude en corruptie, en risicomanagement onderzoek naar de betrouwbaarheid van bedrijfsprocessen, informatie en technologie. Voor multinationals, non-profit organisaties, grote nationale ondernemingen en het hogere MKB-segment.

Risk Services

Diensten gebundeld op het gebied van risicomanagement & control, inclusief IT-auditdiensten. Toetsen van de betrouwbaarheid van bedrijfsprocessen, informatie en technologie. Of onderzoek doen naar fraude en corruptie. Dat betekent signaleren, analyseren, beoordelen en managen van risico’s. Variërend van strategische risico’s op directieniveau tot technische risico’s op netwerkniveau, zowel in een adviserende als controlerende rol.

Consultancy

Strategische oplossingen bedenken voor (inter)nationale organisaties in alle branches. De waarde van CFO’s helpen verbeteren. Human Resource vraagstukken integreren in de business strategie. Software applicaties implementeren of cliënten adviseren op het snijvlak van business en IT.

Financial Advisory Services

professionals en bestuurders adviseren over complexe financiële vraagstukken, Mergers & Acquisitions (M&A), waaronder Corporate Finance en due diligence, vastgoed en pensioenen. Financieel advies uitbrengen bij grote bedrijfsovernames, het realiseren van financiering. Maar ook financial modelling, strategisch vastgoedadvies, gebiedsontwikkeling en waardebepaling van contracten en advisering op het gebied pensioenen.

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4.500 medewerkers is Deloitte Nederlands grootste organisatie op bovenstaande vakgebieden. Natuurlijk is groter niet automatisch beter, maar door onze aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, de ruimte die je krijgt om te ondernemen en onze inspirerende werkomgeving, geldt dat wel voor Deloitte. En dus ook voor de start van jouw carrière.

Lanceer je carrière en kijk voor meer informatie over onze dienstverlening en ervaringen van Deloitters op werkenbijdeloitte.nl. Wordt ook lid van onze Deloitte Facebook pagina.

Contact

Neem voor vragen over evenementen, stage mogelijkheden, een bijbaan of start van jouw carrière gerust contact op met onze recruiter, Sandra van Herpen.

Sandra van Herpen
svanherpen@deloitte.nl
Tel. 088 – 288 58 38