iTrainee

Traineeship SAP consultant

Wil jij bezig zijn met procesoptimalisatie? Klinkt het adviseren van bedrijven jou als muziek in de oren? Ben jij communicatief vaardig en houd je ervan om problemen en (technische) puzzels op te lossen?

Dan ben jij mogelijk onze SAP trainee in de dop!

Wat ga je doen?

Bij ITrainee start je direct aan ons SAP Traineeship, een perfecte start van jouw carrière als SAP consultant. Je begint als trainee met het 3 maanden durende SAP College waarbij jij zowel functioneel als technisch wordt opgeleid. Van SAP Functional (business), SAP Engine (techniek) tot jouw SAP Specialisatie.

Je wordt specialist op één van de vele deelgebieden die SAP kent. Wij helpen jou met de keuze voor een werkgever waar jij je thuis gaat voelen. We begeleiden je tijdens de eerste periode van 15 maanden bij jouw klant en vervolgens treed je daar in dienst. Onze klanten zitten verspreid over heel Nederland, onze opleidingslocatie is in ’s-Hertogenbosch.

Herken jij jezelf hierin?

Jij bent een jonge professional met een WO bachelor of master opleiding / diploma en 0 tot 2 jaar werkervaring, je hebt affiniteit met ICT, bent proactief en je vindt het leuk om aan de slag te gaan met het automatiseren van processen.

Wat bieden wij jou?

  • Een betaalde opleiding tot SAP consultant. Je legt de ideale basis om je consultancy-carrière vliegend van start te gaan in een informele, professionele en dynamische omgeving;
  • Mogelijkheid tot het behalen van diverse certificaten;
  • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een mooie startersbaan bij één van onze klanten;
  • Coaching aan de start van je carrière.