KPMG

Werken bij – Audit & Advisory – Studenten en starters

Optelsom van talenten

KPMG is een thuis voor talenten met persoonlijkheid. Met de meest uiteenlopende competenties. Wat je interessegebied ook is, samen met je team pak je uitdagingen op voor de meest uiteenlopende organisaties. En geef je antwoord op complexe vraagstukken van nu en van morgen. Wil jij het verschil maken voor bedrijven, markten en overheden die ertoe doen? Dan is KPMG de plek om je ambities waar te maken.

Jij en KPMG

In ruim een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren om het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. Vanaf dag één ben je een volwaardig onderdeel van het team en zit je met de beslissers aan tafel. In een cultuur waar we samen de schouders eronder zetten, veranderingen waarmaken én successen vieren.

Welkom bij KPMG

Ben je een student of starter met grootse plannen? Start dan je carrière bij KPMG Audit of Advisory. Bij Audit start je als trainee en draai je meteen mee bij de meest diverse klanten. Samen met je team help je waarde te creëren door het verhaal achter de cijfers te verduidelijken. Bij Advisory draag je afhankelijk van je universitaire studie direct bij aan tactisch en strategisch advies binnen de werkvelden Technology, Strategy, Operations & Change, Risk & Regulatory Compliance of Finance. Met resultaten waar je later trots op terugkijkt.

Je draait altijd in wisselende teams mee op verschillende projecten. Waar je ook voor kiest, geen dag is hetzelfde. Je krijgt een intensieve ‘on the job’ training van ervaren collega’s en volgt op onze kosten opleidingen en trainingen.

Hier werk je voor

Bij KPMG werk je mét en vóór de meest uiteenlopende organisaties. Van multinationals tot bedrijven en financiële instellingen. Je teamt altijd met een bedrijf dat past bij jouw ambities. Voor wie je het ook doet, je gaat voor het best mogelijke resultaat. In samenwerking met de klant en je collega’s, vanuit je kracht om strategisch en analytisch te denken. Het vertrouwen dat je uitstraalt is de basis van langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers. Waarin elke vernieuwing duurzaam is en verbetering een continu proces. Met resultaten waar je later trots op terugkijkt.

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.

Ben je analytisch, ondernemend, nieuwsgierig en een echte teamplayer? Heb je een universitaire opleiding die technisch, analytisch of financieel gerelateerd is of een afgeronde hbo of WO-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie? Dan willen we graag met je kennismaken. Neem contact op met ons Recruitment team via onze website of social media. Je kunt ook bellen (020) 656 7162 of een mail sturen.