De Economische Studenten Vereniging

De ESV is de studie vereniging voor studenten Economie en Bedrijfseconomie en Economics and Business Economics aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Met onze activiteiten bieden we onze leden zowel formele connecties als de mogelijkheid elkaar beter te leren kennen.

Lidmaatschap

IMG_3504

Wil jij lid worden van de ESV, dé studievereniging voor studenten Economie en Bedrijfseconomie en Economics and Business Economics in Nijmegen?

Kom dan snel naar de verenigingskamer van de ESV (Heyendaalseweg 141.00.140) of schrijf je online in via dit formulier!

Bestuur

Ook dit collegejaar staat er een nieuw bestuur klaar voor alle ESV'ers. Hier wordt het 33ste bestuur kort geïntroduceerd. De voorzitter van dit jaar is Eline Meiberg. Zij vormt het gezicht van de vereniging en leidt de ALV’s. Daarnaast zorgt zij er voor dat alle bestuursleden vooruit kunnen. Tenslotte verzorgt zij ook de sociale media van de ESV. Rens Nagtegaal is dit jaar de secretaris. Hij is verantwoordelijk voor de ledenadministratie, het contact met de universiteit en de podcast. Een andere belangrijke taak is dat hij de ESV representeert in de SVM, de Samenwerkende Verenigingen der Managementwetenschappen. Brent van Rossum gaat er dit jaar als penningmeester voor zorgen dat de ESV een financiële crisis buiten de deur houdt. De taak van activiteitencoördinator is dit jaar verdeeld over de overige bestuursleden. In deze rol ondersteunen de bestuursleden ieder diverse commissies en zorgen zij er zo voor dat de activiteiten soepel verlopen. Voor alle externe contacten, zoals met de partners, en de formele activiteiten is Pim van Gilst als PR-coördinator verantwoordelijk. 

IMG29881hr

Commissies

NCE21_Groepsfoto-1

Onze actieve leden zijn essentieel voor het organiseren van activiteiten binnen de ESV. In verschillende commissies, variërend in grootte en werklast, zijn zij verantwoordelijk voor de organisatie van activiteiten gericht op loopbaanoriëntatie, inhoudelijke verdieping, reizen en het verbeteren van vaardigheden die niet tijdens de studie aan bod komen. Daarnaast richten commissies zich ook op het versterken van de integratie tussen studenten onderling, bijvoorbeeld via sportactiviteiten, feesten en borrels.

Carrière

Als ESV-lid krijg je korting op boeken! Bij Engelse boeken krijg je 17% korting en bij Nederlandse boeken 10% (of 5% buiten de bestelperiode).
Verder kan je alle informele en formele activiteiten bijwonen! De informele activiteiten zijn bijvoorbeeld sportactiviteiten of borrels, de ideale manier om je medestudent beter te leren kennen. De formele activiteiten bieden jou de mogelijkheid om je voor te bereiden op de arbeidsmarkt, zoals inhousedagen en het accounting diner rouler.
Ook kan je ervaring opdoen in een commissie om de andere leden nog beter te leren kennen en je CV te verbeteren.
Verder kan je met je ESV-pas ook korting krijgen op meerdere dingen. Deze vind je hier.

IMG_1008