EIFFEL

Transities, veranderende wet- en regelgeving: het financiële domein in de wereld van Public & Healthcare is verre van saai. Daar weten wij alles van. Als financial consultant bij EIFFEL bedenk, ontwerp en realiseer je slimme oplossingen binnen een team van experts. Oplossingen waarmee jij onze opdrachtgevers in zorg en non-profit vervolgens helpt met advies, implementatie en optimalisatie.

Dit ga je doen

Juist door oplossingsgericht aan de slag te gaan, kun je de non-profitsector financieel in beweging krijgen. Dat is dan ook precies wat jij gaat doen. Vaak in samenwerking met jouw opdrachtgever en directe collega’s op de werkvloer, maar ook door als financieel consultant zelf een procesverbetering in gang te zetten. Je signaleert financiële knelpunten, vertaalt ze naar kansen voor jouw opdrachtgever en ontwikkelt vervolgens een oplossing op maat. Je geeft advies over financieel-administratieve vraagstukken, stelt rapporten op en analyseert managementrapportages. Continu kritisch zoeken naar verbetering.

Maar bij EIFFEL is werken als financial consultant meer dan dat. We know how to grow en met die overtuiging willen wij fans creëren bij onze opdrachtgevers. Daarvoor doen we nét even meer. Events organiseren bijvoorbeeld, waar jij als expert een actieve rol kunt spelen. Of door artikelen te schrijven, waarmee we onze expertise nog duidelijker delen met de wereld om ons heen.

Jouw profiel

Jij hebt tussen de 3 en 8 jaar werkervaring als finance expert opgedaan. Daarin heb je niet alleen jouw financiële kennis verder ontwikkeld, maar ook geleerd om een rol als businesspartner aan te nemen. Bovendien is jouw basis op orde: je hebt een WO-opleiding Bedrijfseconomie, Accountancy of Financiële Bedrijfskunde afgerond en jezelf continu verdiept in actuele financiële thema’s. Bij voorkeur binnen non-profit, maar ook een stap vanuit het bedrijfsleven maken we graag mogelijk. Dat is namelijk een stap die ambities uitspreekt: het financiële terrein in de non-profitsector wordt alleen maar uitdagender.

Ons aanbod

Wij bieden een omgeving waarin je continu blijft leren en ontwikkelen. Vooral in je kennis van finance, met onze leergang Financieel Subsidiespecialist bijvoorbeeld. Of door een opleiding tot Register Controller (RC) te volgen bij business school TIAS. Maar ook in je kennis van non-profit door interne trainingen te volgen, inspiratiesessies met vakgenoten te organiseren of te sparren met je collega’s. Ondertussen werk je aan financiële oplossingen bij een opdrachtgever van formaat en krijg je de vrijheid die werken aan oplossingen met zich meebrengt: uren flexibel invullen en je eigen carrière regisseren, waarbij een parttime dienstverband zeker tot de mogelijkheden behoort.

Ben jij fit voor deze uitdagende job?

Solliciteer Website EIFFEL