EIFFEL

Dit ga je doen

Je werkt aan slimme oplossingen bij een van onze opdrachtgevers. Bij een internationale bank bijvoorbeeld, waar wij uitdagende dossiers voorgoed oplossen. Of bij een non-profitorganisatie, waar wij de komende maanden met een aantal financiële verbetertrajecten starten. Je doet snel ervaring op omdat je van A tot Z bij de oplossing betrokken bent. Ondertussen start ook jouw opleidingstraject; je komt regelmatig naar kantoor om jouw kennis en vaardigheden te verdiepen. Expertise die je letterlijk de dag erna al kunt benutten. Voor je het weet zijn we 6 maanden verder en ben je zowel qua skills als qua vakinhoud volledig opgeleid. Dan maak je de sprong van trainee naar professional, de volgende stap op jouw carrièrepad bij EIFFEL.

Jouw profiel

Je beschikt over veel ambitie en bent bereid om te investeren in jouw carrière. Projectmatig werken vraagt namelijk om flexibiliteit en een absolute topsportmentaliteit. Daarnaast heb je jouw HBO-, bachelor- of masteropleiding in de richting van finance, economie of bedrijfskunde afgerond en 0 tot 3 jaar relevante ervaring opgedaan. Jouw basiskennis is daarmee op orde. Je bent gestructureerd, kwaliteitsgericht, cijfermatig en analytisch sterk, bovendien pak je graag verantwoordelijkheid en zijn je soft skills goed ontwikkeld. Je bent communicatief sterk en werkt graag samen met anderen. Die set competenties maakt het verschil tussen goed en goud.

Ons aanbod

Met een leaseauto, een groot aanbod trainingen en opleidingen, een vitaliteitsprogramma en veel fun zijn onze arbeidsvoorwaarden prima op orde. Maar nog belangrijker vinden we een vliegende start van jouw carrière. Daar werken we samen actief aan. Door de uitdagende ervaring die je op project opdoet, maar ook door in een intensief traineeship met jouw kennis en vaardigheden aan de slag te gaan. Je volgt een aantal kennismodules in finance en werkt aan methodes en technieken die jou helpen te groeien. Presentatieskills, businessmodellen, klantgesprekken en procesflows bijvoorbeeld. Ondertussen word je gecoacht door een team van specialisten en besteden we aandacht aan fit, food en fun. Die elementen lopen als een rode draad door het programma, want de balans tussen fysiek goed in je vel zitten en mentaal fit for the job te zijn, is essentieel in je carrière. Zo werken we op maat aan jouw talentontwikkeling.

En na 6 maanden? Dan heb je de meeste leermodules afgerond en maak je de stap van trainee naar professional. Een stap die nieuwe kansen biedt op jouw carrierepad.

Ben jij fit voor deze uitdagende job?

Solliciteer Website EIFFEL