Fagro

Krijg jij energie van afwisselende finance opdrachten? Wil je werken binnen een professionele en succesvolle organisatie waar jouw groei en ontwikkeling centraal staat? Dan ben jij de financial die wij zoeken!

Werken bij A-merk opdrachtgevers in de regio

Als junior financial kom je in vaste dienst bij Fagro. Jouw kennis en kunde wordt ingezet tijdens finance opdrachten bij veelal A-merk opdrachtgevers in de regio. Hier voer je onder vakkundige begeleiding zeer diverse projecten uit op het gebied van finance & control. Denk daarbij aan het verbeteren of in control krijgen van financiële processen en opdrachten op het gebied van business control, governance of accounting & reporting. Kortom: je helpt de klant bij het maximale uit de bedrijfsvoering te halen door het realiseren van een goed lopende administratie.

Wat wij van jou verwachten

Voor deze functie zijn we opzoek naar een enthousiaste junior met een afgeronde economische opleiding op ten minste Hbo-niveau (harde eis) en 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring. Je toont initiatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Bovendien vind je het een uitdaging om je aan te passen aan de organisatiecultuur van de klant en heb je een hands-on mentaliteit.

Jouw ontwikkeling centraal

Fagro is een open, dynamische en succesvolle organisatie. Kwaliteit en ontwikkeling staat bij ons centraal. We bieden dan ook de mogelijkheid om je competenties en talenten maximaal te ontwikkelen met trainingen, opleidingen via de Fagro Academy (samenwerkingsverbanden met de Universiteit Maastricht Business School, Tias Nimbas, Avans en Fontys), coaching en natuurlijk afwisselende projecten afgestemd op jouw ambitie en ontwikkeling. Naast de inhoudelijk leuke en uitdagende baan is ons arbeidsvoorwaardenpakket concurrerend.

Solliciteren & Meer informatie

Heb je interesse om jouw carrière te starten bij een succesvolle en professionele organisatie? Stuur dan je sollicitatiebrief en curriculum vitae via solliciteren@fagro.nl t.a.v. mevr. B. Derks. Voor vragen kun je je richten tot Bianca Derks via het telefoonnummer 040 368 24 30. Voor meer informatie en online solliciteren ga je naar www.fagro.nl en/of www.werkenbijfagro.nl

Over Fagro

Fagro is een succesvol interim- adviesbureau voor het functiegebied Finance & Control. Opgericht in 1994 en met vestigingen in Arnhem, Eindhoven, Düsseldorf, Maastricht en Zwolle is Fagro toonaangevend in Zuid- en Oost-Nederland. Onze consultants (ruim 200) zijn bij Fagro in vaste dienst en voeren projecten uit bij gerenommeerde klanten in uiteenlopende branches. Fagro beschikt over een eigen Academy waarbinnen je de mogelijkheid krijgt om met opleidingen, trainingen, coaching en workshops je talenten & carrière onder professionele begeleiding maximaal te ontwikkelen.