KPMG

De functie

Het nemen risico’s is inherent aan de bedrijfsvoering van organisaties. Ze komen van buiten op de organisatie af of ontstaan door het nemen van beslissingen en kunnen grote impact hebben op de doelstellingen van organisaties (zowel positief als negatief!). Succesvolle organisaties zijn echter in staat om deze risico’s tijdig te identificeren en daar de juiste acties op te nemen!

Ga jij risico’s ook niet uit de weg? Heb jij ook de ambitie succesvol te zijn? Heb jij een positief kritische blik? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Consultant Risk Management & Internal Control maak je onderdeel uit van de afdeling Internal Audit, Risk Management & Compliance Services (IARCS). Dit is een hele mond vol, maar het komt er op neer dat je binnen een team van 60 enthousiaste professionals werkt en organisaties helpt met hun risico’s om te gaan.

Wij adviseren vele organisaties in verschillende sectoren op gebied van Risk Management & Internal Control door hun belangrijkste risico’s in kaart te brengen, bijvoorbeeld door middel van het faciliteren van risico workshops, het analyseren van processen en het benchmarken van organisaties ten opzichte van hun peers. Daarnaast hebben we als KPMG onze unieke Dynamic Risk Assessment om de onderlinge correlatie en impact van risico’s inzichtelijk te maken en daarbij passende maatregelen te ontwikkelen. Dit alles doen we uiteraard samen met onze klanten.

Naast het werken aan opdrachten bij onze klanten, krijg je ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van een master of post-master. Tevens word er van je verwacht dat je een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van onze risk management dienstverlening om onze toegevoegde waarde voor onze klanten te vergroten. Hierbij kan je denken aan het ontwikkelen van apps, data analytics, het werken met robotics of andere IT tools. Ook het organiseren van vakinhoudelijke evenementen voor (potentiele) klanten en het schrijven van blogs behoort tot de activiteiten van een Consultant.

KPMG Internal Audit, Risk & Compliance Services is een afdeling met ambitie. Als consultant word je breed ingezet op onze Risk Management & Internal Control opdrachten. Je werkt in multidisciplinaire teams die bestaan uit jonge en enthousiaste professionals. Dit betekent ook met regelmaat leuke activiteiten! Word jij enthousiast van onze dienstverlening? Dan maken we graag kennis met je!

Het profiel

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding bij voorkeur richting accounting, finance, (technische) bedrijfskunde en/of (financiële/bedrijfs)economie;
 • Je beschikt over maximaal drie jaar werkervaring;
 • Je bent nieuwsgierig en doortastend;
 • Je bent een enthousiaste teamplayer maar werkt ook uitstekend zelfstandig;
 • Je beschikt over overtuigingskracht en goede sociale vaardigheden;
 • Je bent proactief en neemt verantwoordelijkheden;
 • Je bent bereid om naast je werk je nog verder te ontwikkelen, door bijvoorbeeld het volgen van een master of postdoctorale studie;
 • Daarnaast hecht je veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en heb je een professioneel kritische houding;
 • Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Ons aanbod

People-driven progress

Wij geloven dat vooruitgang pas echt vooruitgang is als die goed is voor mens en maatschappij.
Wij combineren de nieuwste technologieën met wat we in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken.

Open, creatief en ondernemend

Een stimulerende mix van ondernemingszin, creativiteit en teamspirit. Je kunt jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het verschil kunt maken.

De ultieme omgeving voor groei

Bij KPMG heb je snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. We bieden je niet alleen een baan, maar ook een loopbaan.

Hiernaast bieden we je:

 • een marktconform salaris
 • 30 vakantiedagen
 • keuzevrijheid in een deel van je arbeidsvoorwaarden
 • een laptop en iPhone die je ook privé kunt gebruiken
 • een premievrij pensioen
 • een leaseauto
 • korting op verzekeringen en fiscaal voordeel op een sportschoolabonnement
 • leuke, sociale activiteiten met andere KPMG’ers zoals een gezellige vrijdagmiddagborrel, een skivakantie, hockeytoernooi of vrijwilligerswerk

Meer informatie en solliciteren

Wil je meer weten? Bel of mail Mark Polman (+31206 567634 of Polman.Mark@kpmg.nl).
 
Wil je direct solliciteren? Upload dan nu jouw CV!
Je wordt dan uitgenodigd voor de KPMG Talent Pitch: een unieke online experience die bestaat uit testen en games en jou én ons een beeld geeft van de match tussen jou en KPMG.

Solliciteer