Stolwijk Kelderman

Voor onze controle afdeling zijn we op zoek naar een nieuwe collega die het team komt versterken en in de toekomst wil doorgroeien naar de functie van accountant.

Wat houdt de functie in?

Als beginnend assistent accountant houd jij je bezig met het uitvoeren van controlewerkzaamheden volgens vastgestelde kaders en de geldende kwaliteitseisen. Daarnaast voer je werkzaamheden uit in het kader van de controle van de jaarrekening, dan wel het schrijven en beoordelen van de jaarrekening. Dit doe je vooral in samenwerking met de andere (assistent) accountants. Verder lever je een actieve bijdrage om het controleteam op een opdracht in al zijn facetten zichtbaar te laten zijn.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt minimaal havo/vwo werk- en denkniveau en/of je bent studerend voor master Registeraccountant
  • Je hebt eventueel werkervaring op het niveau van assistent accountant controle
  • Je herkent je in onze kerncompetenties: verantwoordelijkheid, diepgang en kwetsbaar durven opstellen
  • Je bent klantgericht en sterk communicatief vaardig
  • Je bent sterk gericht op de samenwerking met anderen
  • Je bent woonachtig rond Doetinchem of Zevenaar (is een pré)
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar

Hebben we jouw interesse gewekt en herken je je in dit profiel? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Onze organisatie

Stolwijk Kelderman is een kennisorganisatie met ruime ervaring in het uitvoeren van samenstel-, controle- en beoordelingsopdrachten voor uiteenlopende organisaties, waaronder ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren en controleplichtige ondernemingen. Ook maatschappelijke organisaties, zoals binnen de zorg en cultuur, hebben een speciale plek in onze organisatie. Onze controle afdeling bestaat op dit moment uit 25 medewerkers.

Stolwijk Kelderman is onderdeel van Stolwijk KennisNetwerk. Bij deze kennisorganisatie werken meer dan 120 professionals aan het succes van onze klanten. Stolwijk KennisNetwerk, een groep van gerenommeerde adviesbedrijven die actief is op de gebieden organisatieadvies, IT & processen, mens & organisatie en financiën. Als kennisorganisatie staan wij voor samen, pro-actief en transparant.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een werkomgeving met een scala aan uitdagingen waarin je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Bovendien bieden we je prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Stolwijk Kelderman betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.

Contact

Als deze functie je aanspreekt, stuur dan je motivatie en CV via onderstaande button t.a.v. Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie. Voor vragen kun je haar het beste bellen op 06-10016218.

Solliciteer