USG Finance

Bij USG Finance hebben we een speciaal programma samengesteld: Het USG People Finance & Data Talent Program. In september kunnen twee geselecteerde talenten starten met dit programma bij ons moederbedrijf USG People in Almere. Eigenaar van onder anderen Unique, Start People en USG Professionals. In anderhalf jaar tijd werken we aan een stevige basis voor jouw toekomst binnen de finance-wereld.

Wie we zoeken

Je bent bezig met de laatste loodjes van je universitaire studie, of je hebt deze net afgerond in bijvoorbeeld de richting van Accountancy, Business Economics of Finance. Je hebt een rijbewijs en je kan goed Engels spreken en schrijven.

Een stevige basis voor jouw carrière

Dankzij onze jarenlange ervaring met ons eigen USG Finance Traineeship hebben we nu een vastomlijnd programma ontwikkeld bij ons moederbedrijf USG People. In anderhalf jaar geven wij je een stevige basis voor jouw finance carrière.

Vanuit het USG People Finance & Data Talent Program ga je als professional aan de slag met diverse projecten binnen verschillende finance afdelingen van USG People:

  • Accounts Receivable / Accounts Payable
  • Accounting
  • Financial & IT Control
  • Management Information Center
  • Strategic Planning & Business Control

Welke werkzaamheden en projecten je exact gaat uitvoeren, wordt bij aanvang definitief gemaakt. Tijdens bijvoorbeeld de jaarafsluiting is het natuurlijk het meest interessant om bij de afdeling Financial of Business Control werkzaam te zijn.

Als professional ga je ontdekken, meewerken én creëren: van accounting werkzaamheden, financial control taken tot het maken van een multifunctioneel dashboard d.m.v. Power BI. Ook werken we aan je vaardigheden op vier belangrijke fronten: ondernemerschap, markt, proces en professionaliteit.

Je passie voor cijfers en data gaan ervoor zorgen dat je over anderhalf jaar een kickstart van je carrière hebt. Hier stopt het programma echter alleen nog niet! Om jouw tijd bij USG People met een knal af te sluiten sturen we je voor je laatste opdracht naar één van de kantoren in het buitenland!

Zo zie t het USG Finance & Data Talent Program eruit:

image1 (1)

Over USG People

USG People is het moederbedrijf van USG Finance. Het is een toonaangevende hr-dienstverlener in Nederland met meer dan twintig krachtige merken onder zich. Denk aan Unique, Start People, ASA, Secretary Plus en USG Professionals.

USG People is onderdeel van Recruit Global Staffing, wereldwijd één van de grootste hr-dienstverleners met activiteiten in Australië, Azië, Europa en Noord-Amerika. Er wordt veel gevraagd van de interne organisatie omdat Recruit Global Staffing een Japans beursgenoteerd bedrijf is. Dit betekent dat de sturing op orde moet zijn en dat de financiële afdelingen van USG People te maken hebben met twee jaarafsluitingen en drie reviews.

De hr-markt is continu in verandering en dat vraagt om een flexibele houding van de organisatie. Er valt veel te leren en altijd iets te verbeteren.

Over USG Finance

USG Finance Professionals (voorheen Control) is in 1998 opgericht door twee registeraccountants, afkomstig van PwC. USG Finance onderscheidt zich niet alleen door expertise in finance maar vooral ook door betrokkenheid, ambitie en humor. Een jonge, enthousiaste groep professionals waar ruimte is om jezelf te zijn en waar jij aan het stuur zit van je eigen ontwikkeling en carrière.

Je doet het niet alleen

Groeien doe je niet alleen. Daarom krijg je een mentor bij USG Finance. Met je mentor spar je over je ontwikkeling, je groeipad en je ervaringen op je opdracht. De mentor staat altijd voor je klaar. Ook kun je altijd sparren met één van je collega’s. Bij USG Finance werken meer dan tachtig collega’s verspreid over opdrachten voor de profit en non-profit sector.

Onze maandbijeenkomsten

Elke maand komen we met collega’s bij elkaar. Inhoud en ontspanning wisselen elkaar af. We gaan barbecueën, schaatsen, klimmen of gewoon borrelen. Zo leren we elkaar beter kennen en raken we goed op elkaar ingespeeld. Ook gaan we elk jaar skiën in Oostenrijk met de collega’s.

Na het USG Finance & Data Talent Program

Na het talenten programma stroom je door naar het Young Professional Program bij USG Finance. In het Young Professional Program worden je ambities vaak concrete doelen en kijken we wie je daarbij kan helpen. We zetten een stip op de horizon en werken daarnaartoe. Die stip bepaal jezelf. Ambieer je een leidinggevende positie? Registeraccountant? Of liever een allround financial? Het is allemaal mogelijk.

Ons aanbod

  • Een vast contract
  • Uitstekend salaris: € 2.300,-
  • Er is een vast startmoment in september 2019
  • Je krijgt een auto.

Selectieprocedure

image2 (1)

Aanmelden via cv en korte video

Enthousiast geworden? Je meldt je aan door je cv én korte video van max. 30 sec naar ons te sturen. In deze video zien we bijvoorbeeld graag terug waarom jij wilt deelnemen aan dit Talent Program, wie je bent, waarom jij in het bovengenoemde plaatje past én uiteraard wat je wilt leren. Wees creatief, een strakke witte muur is geen must als achtergrond!

Twijfel je nog? Ook geen probleem. Stuur me gerust een berichtje om meer te weten te komen.

Video upsturen

Je kan de video op YouTube of Vimeo uploaden. Door de video op privé te zetten, kan niemand anders mee kijken. Wil je de video op een andere manier aanleveren? Dat kan. E-mail ons via recruitment@usgfinance.nl.

Solliciteer