Even voorstellen – Adinda van Doorn

Bestuursfoto Adinda

Click here for English

Beste ESV’ers, 

Dit collegejaar is aan mij de eer de functie voorzitter te vervullen in het XXXIIste bestuur der ESV Nijmegen. Ik kijk uit naar de uitdaging die dit jaar met zich mee zal brengen, maar hoop vooral veel gezellige (fysieke) activiteiten met jullie mee te maken! 

Ik zal mijzelf nog wel even voorstellen: Mijn naam is Adinda van Doorn, ik ben 21 jaar oud en kom oorspronkelijk uit het prachtige Tiel. Dit jaar ben ik vierdejaars bachelorstudent, na het afronden van de specialisatie Bedrijfseconomie hoop ik dit jaar de specialisatie Financiële economie af te ronden. De afgelopen twee jaar ben ik actief lid geweest bij de ESV. In deze twee jaar heb ik samen met andere leden erg veel mooie dingen mogen organiseren en maken. Zo heb ik het gala van twee jaar geleden georganiseerd, heb ik voor het afgelopen lustrum een almanak gemaakt en had ik de functie Externe betrekkingen binnen de NCE-commissie. Sinds ik actief ben bij de ESV heb ik veel gezellige activiteiten meegemaakt en heel veel mensen leren kennen 

Als voorzitter bij de ESV ben ik het gezicht van de vereniging en het eerste aanspreekpunt. Ook leid ik vergaderingen zoals de Algemene Leden Vergadering en de vergaderingen van het bestuur. Verder ondersteun ik mijn bestuursgenoten waar nodig en zal ik bezig zijn met het dagelijks bestuur van de vereniging. Mocht je wat willen weten spreek mij dan vooral aan op de ESV-kamer of stuur mij een berichtje!