Even voorstellen – Brent van Rossum

IMG29899hr

Click for English

Beste ESV-leden,  

Aankomend collegejaar heb ik de eer om de functie van penningmeester binnen het XXXIIIste bestuur der ESV Nijmegen te mogen vervullen. Ik kijk erg uit naar komend jaar en hoop jullie op verschillende formele, informele maar bovenal fysieke activiteiten te mogen verwelkomen. Dat hebben wij wel verdiend na deze coronajaren.  

Mijn naam is Brent van Rossum, ik ben 21 jaar en ben vierdejaars financial economics student. Ik kom uit het mooie Druten maar ben woonachtig in Nijmegen. Mijn kennismaking met de ESV was in mijn eerste studiejaar. In het begin van dit jaar was ik niet zo vaak aanwezig bij de activiteiten. Dit veranderde volledig na de studiereis. Tijdens deze studiereis heb ik veel bijzondere medestudenten binnen de ESV ontmoet. We hebben samen leuke activiteiten gedaan en  ook fijne gesprekken gevoerd. De sfeer was echt goed. Vanaf dat moment was ik om en ben ik bij de meeste activiteiten aanwezig geweest of heb ik deze zelfs mee georganiseerd. Ik heb me met veel plezier voor verschillende commissies ingezet binnen de ESV en zal dit dit jaar als bestuurslid mogen doen. 

Als penningmeester van de ESV ben ik verantwoordelijk voor alle financiële zaken binnen de vereniging. Zo beheer ik alle geldstromen binnen de vereniging en is het mijn taak om de vereniging financieel gezond te houden. Omdat wij dit jaar als vierkoppig bestuur naar voren komen zal ik ook een deel van de taken van de activiteitencoördinator op mij nemen. Schroom vooral niet om me aan te spreken of te berichten zodra je ergens een vraag over hebt of gewoon zin hebt in een kop koffie. Ik hoop jullie bij onze activiteiten of in de ESV-kamer te zien!