Even voorstellen – Eline Meiberg

IMG29890hr

Click for English

Beste ESV’ers, 

Dit collegejaar is het aan mij de eer de functie voorzitter te vervullen in het XXXIIIste bestuur der ESV Nijmegen. Ik kijk uit naar een jaar vol activiteiten nu het weer kan, maar daarnaast ook naar de uitdagingen die het met zich mee zal brengen.  

Mijn naam is Eline Meiberg, ik ben 21 jaar oud en kom uit Lemelerveld. Ik ben begonnen op het HBO met de bachelor Bedrijfseconomie, na het behalen van mijn propedeuse heb ik besloten om op WO-niveau verder te gaan. Ik woon inmiddels al meer dan drie jaar in Nijmegen en ben vierdejaars bachelor student met de specialisatie Bedrijfseconomie. De afgelopen drie jaar ben ik actief lid geweest bij de ESV. In deze drie jaar heb ik onder andere het Nijmegen Career Event en het lustrum van de ESV mogen organiseren. Binnen de NCE-commissie had ik de functie Externe betrekkingen, waar ik een hoop heb geleerd op formeel gebied. Als actief lid van de ESV heb ik aan een hoop leuke activiteiten mee kunnen doen en veel nieuwe mensen leren kennen! 

Als voorzitter van de ESV ben ik het gezicht van de vereniging en het eerste aanspreekpunt. Daarnaast leid ik vergaderingen zoals de Algemene Ledenvergadering en de vergaderingen van het bestuur. Verder ondersteun ik mijn bestuursgenoten waar nodig en zal ik bezig zijn met het dagelijks bestuur van de vereniging. Door het ontbreken van een activiteitencoördinator dit jaar zal ik ook een deel van deze taken op mij nemen. Mocht je vragen hebben stuur mij dan een berichtje of spreek mij aan op de ESV-kamer!