Even voorstellen: Korné Radema

foto Korrie esvisie

Beste ESV’ers,

Het is mij een eer en een waar genoegen om mijzelf voor te stellen als de activiteitencoördinator van het XXXIste bestuur der ESV Nijmegen.

Mijn naam is Korné Radema, ik ben 21 jaar en ik kom uit Wichmond een zeer klein dorp in de achterhoek. Nadat ik mijn eerste jaar nog thuis bij mij ouders heb gewoond ben ik in het tweede jaar in Nijmegen komen wonen. Hier heb ik nu dan ook mijn vaste plekje. Ik ben nu derdejaars student en focus mij momenteel op het halen van mijn bachelor Business Economics.

In mijn eerste jaar raakte ik al veel betrokken bij de ESV Nijmegen, onder andere door deel te nemen in de galacommissie. Daarbij hielp ik met het organiseren van het jaarlijkse gala dat wij als ESV organiseren. Dit was ook zeker een mooi evenement om bij te zijn! In mijn tweede jaar ben ik voorzitter geweest van de borrelcommissie en dit was ook zeker iets om van te leren en natuurlijk hoorde bij elke borrel ook veel gezelligheid! Ik ben zelf in het begin ook zeker door mijn intro-ouders betrokken geraakt bij de ESV en bij de ESV veel leuke dingen beleefd!

Als activiteitencoördinator ben ik verantwoordelijk voor alle informele activiteiten die worden georganiseerd door het jaar heen. Hierbij zorg ik dat alle commissies goed lopen en zij ook hun steentje bijdragen. Hiermee zorg ik ervoor dat wij met zijn allen een gezellige tijd tegemoet komen! Ik ben zelf vaak in de ESV kamer, maar ook in de stad te vinden. Ik hoop veel van jullie hier ook tegen te komen!