Even voorstellen: Luuk Tupker

foto luuk esvisie

Beste ESV-leden,

Voor het komende jaar heb ik de eervolle taak om de functie van PR-coördinator op mij te nemen binnen het XXXIste bestuur der ESV Nijmegen. Binnen mijn functie en samen met mijn medebestuurders heb ik enorm veel zin om dit het komende jaar te mogen doen.

Om te beginnen, mijn naam is Luuk Tupker. Ik ben 21 jaar geleden geboren in de Hanzestad van de blauwvingers, namelijk Zwolle. Daar heb ik jaren lang gelukkig gewoond. Jammer genoeg heeft Zwolle geen universiteit en dus moest ik buiten Zwolle gaan kijken waar ik mij net zo thuis voelde. Na vast te hebben gezet dat ik economie wilde studeren bleven er een aantal steden over, waarna ik besloot om naar de oudste stad van Nederland te gaan. Eerst een halfjaar heen en weer reizen om daarna een fijne woning in Nijmegen-West te vinden. Ondertussen ben ik alweer vierdejaars bachelor student en ben ik bezig met mijn tweede specialisatie binnen de economie. Mijn doel is om mijn bachelor af te ronden met twee specialisaties, namelijk financiële economie en bedrijfseconomie. Naast deze richtingen, heb ik in mijn derde jaar een half jaar in Montréal gestudeerd waar ik allerlei vakken uit verschillende richtingen heb gevolgd.

Binnen de ESV heb ik al aardig wat dingen georganiseerd. In mijn eerste jaar heb ik zitting genomen in de kennismakingsweekend commissie en de sportcommissie. Hierbij heb ik namens de ESV bijvoorbeeld onze deelname aan de Batavierenrace geregeld. In mijn tweede jaar ben ik voorzitter geweest van de activiteitencommissie, met welke we algemene activiteiten en eetacties hebben georganiseerd, zoals de algemene ledendag. Aangezien ik vorig jaar in het eerste deel niet in Nederland was, ben ik in februari in zowel de excursiecommissie als de lustrum commissie gegaan. Samen met de excursiecommissie heb ik, als voorzitter, een weekendexcursie naar Berlijn georganiseerd.

Voor komend jaar wilde ik graag een intensievere rol binnen de ESV hebben, daarom heb ik in mei 2019 gesolliciteerd voor het bestuur van de ESV. Als PR-coördinator ben ik komend jaar verantwoordelijk voor al het contact met externe partijen, de formele activiteiten, het binnen halen van acquisitie en de pasdeals van de ESV-pas. Afgelopen zomer ben ik samen met mijn voorganger op pad geweest om alle huidige partners te bezoeken om eventuele samenwerkingen uit de grond te stampen. Hierbij heb ik al veel geleerd omtrent een formele houding en hoe leuk het is om met bedrijven te sparren over wat voor samenwerking er voor hen slim en leuk is om aan te gaan met ons. Mocht je vragen hebben over hoe je in contact kunt komen met je toekomstige werkgever of al je vragen omtrent formele activiteiten, voel je vrij om mij aan te spreken.

Ik zie jullie graag verschijnen bij al onze activiteiten en heb er zelf enorm veel zin in!

Tot op de ESV kamer!

Luuk Tupker