Even voorstellen: Maaike Vermeulen

foto voor esvisie

Beste ESV’ers,

Dit jaar heb ik de eer om de functie van secretaris te mogen bekleden in het XXXIste bestuur der ESV Nijmegen. Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe jaar!

Ik ben Maaike Vermeulen, 21 jaar en kom uit een mooi pittoresk dorpje genaamd Knegsel. Ik ben nu vierdejaars Economie en Bedrijfseconomie student en ben meteen in mijn eerste jaar op kamers gegaan. Om de ESV beter te leren kennen ben ik meteen bij de eerstejaarscommissie gegaan in het eerste jaar van mijn studie. Ik heb in deze commissie een hele leuke tijd gehad en de kans gekregen om veel activiteiten te organiseren. Sindsdien ben ik altijd actief lid geweest bij de ESV waarin ik onder andere de activiteiten commissie, de inglorious commissie en de fotocommissie heb gedaan.

Als secretaris ben ik dit jaar veel in contact met de universiteit en de andere studieverenigingen, maar daarnaast houd ik ook de mail bij, maak ik de notulen en ben ik van de planning. Kom vooral een keertje langs op de ESV-kamer om je brandende vragen te stellen. Je kunt me ook altijd mailen.

Liefs,
Maaike Vermeulen