Even voorstellen: Mandy Versteeg

foto mandy voorstelrondje-min

Beste ESV’ers,

Dit jaar heb ik de eer gekregen om de functie van voorzitter te mogen vervullen in het XXXIste bestuur der ESV Nijmegen. Ik kijk enorm uit naar het aankomende jaar!

Mijn naam is Mandy Versteeg, ik ben 20 jaar en ik kom uit Wehl, een klein dorpje in de achterhoek. Twee jaar geleden ben ik verhuisd naar het prachtige Nijmegen, om hier te komen studeren. Ik ben op dit moment derdejaars student, in de richting International Economics and Policy. Ik ben het afgelopen jaar actief lid geworden bij de ESV. Als eerste ben ik in de borrelcommissie gegaan en daarna ben ik halverwege het jaar voorzitter geworden van de lustrumcommissie. Bij de borrelcommissie mocht ik het thema voor de borrel verzinnen en kon ik alle leuke feestjes van de ESV meepakken. Met de lustrumcommissie organiseren wij de geweldige lustrumweek die in april 2020 plaats gaat vinden. Vanaf het moment dat ik actief lid werd, vond ik ook meteen mijn draai bij de ESV. Ik leerde veel mensen kennen, waardoor ik altijd gezellig met iemand kon babbelen tussen colleges door of een drankje kon doen op één van de ESV activiteiten.

Als voorzitter bij de ESV ben ik het gezicht van de vereniging en het eerste aanspreekpunt. Verder leid ik vergaderingen, zoals de Algemene Leden Vergadering, en sta ik mijn bestuursgenoten bij in het dagelijkse bestuur van de vereniging. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, of gewoon zin hebben in een gezellig babbeltje, wees dan niet bang om me aan te spreken! Ik ben bijna altijd in de ESV kamer te vinden.
Ik heb ontzettend veel zin in aankomend jaar en ik hoop jullie allemaal veel te zien bij de activiteiten. Laten we er met zijn allen een geweldig jaar van maken!