Even voorstellen – Merijn van der Leeuw

Bestuursfoto Merijn

Click here for English

Beste ESV’er, 

Het aankomende jaar is het aan mij de eer om penningmeester te zijn in het XXXIIste bestuur der ESV Nijmegen. Mijn naam is Merijn van der Leeuw en ik ben het komende jaar derdejaars student aan de track International Economics & Business. Ik ben nu 19 jaar oud, en oorspronkelijk kom ik uit Ede. Nu woon ik echter in Nijmegen, waar ik midden in het centrum een kamer heb. 

Ik ben vanaf mijn eerste jaar actief bij de ESV. Ik zat bijvoorbeeld in de economics committee die activiteiten organiseert voor de internationale richting van onze studie. Ook begon ik toen met de redactiecommissie waar je artikelen schrijft voor op de website. In mijn tweede studiejaar deed ik beide commissies nog een keer, alleen nu was ik ook voorzitter van de economics commissie. Hierdoor heb ik goed mee kunnen maken hoe leuk het is om activiteiten te organiseren en dat je er zelf een feestje van kan maken.  

Als penningmeester van de ESV ben ik verantwoordelijk voor alle financiële zaken binnen de vereniging. Zo beheer ik alle geldstromen binnen de vereniging en is het mijn taak om de vereniging financieel gezond te houden. Hierdoor merk je misschien niet altijd wat ik doe voor de ESV, maar voel je vooral niet bezwaard om alsnog een praatje met me te maken! Het komende jaar zal natuurlijk anders worden dan een gewoon bestuursjaar, maar ik hoop er samen met jullie alsnog een topjaar van te maken!