Even voorstellen – Pim van Gilst

IMG29909r

Click for English

Beste ESV’er,

Dit collegejaar is aan mij de eer om de functie van PR-coördinator te bekleden binnen het XXXIIIste bestuur der ESV Nijmegen.

Om te beginnen zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Pim van Gilst, ik ben 21 jaar en kom uit de Bilt. Nadat ik het ik mijn middelbare school heb afgerond ben ik direct naar Nijmegen verhuisd om aan de bachelor Economie en Bedrijfseconomie te beginnen. Inmiddels mag ik Nijmegen dan ook al meer dan 3 jaar mijn thuis noemen. Op dit moment zit ik in mijn vierde jaar van de opleiding en volg ik de specialisatie Financial Economics.

In het eerste jaar van de studie ben ik meteen lid van de ESV geworden. Ik heb in de afgelopen jaren deel mogen nemen aan verschillende commissies zoals de Activiteitencommissie, AVG-commissie, Ingloriouscommissie, Kennismakingsweekendcommissie en de Lustrumcommissie. Door deel te nemen aan commissies en naar de vele verschillende activiteiten te komen heb ik veel mensen mogen leren kennen en veel nieuwe vrienden kunnen maken.

Zoals al eerder aangegeven mag ik dit collegejaar de functie van PR-coördinator op mij nemen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de formele activiteiten van de ESV, het contact met de partners en andere externe partijen, en voor de realisatie van leuke en nuttige pasvoordelen. Daarnaast zal ik dit jaar evenals mijn medebestuursleden een deel van het takenpakket van de Activiteitencoördinator op me nemen.

Ten slotte hoop ik jullie allemaal een keer langs te zien komen op de ESV-kamer voor een kop koffie of thee en op onze verschillende activiteiten. Mocht je vragen hebben neem dan vooral contact met mij op door een bericht te sturen, te bellen of me op de kamer aan te spreken.