Even voorstellen – Rens Nagtegaal

IMG29887hr

Click for English

Beste ESV’ers,  

In dit collegejaar is de eer mij toegekomen om de functie van secretaris te bekleden in het XXXIIIste bestuur der Economische Studenten Vereniging Nijmegen. Het belooft een uitdagend, leerzaam, maar bovenal leuk, jaar te worden samen met mijn medebestuursleden en alle leden van de vereniging! 

Mijn naam is Rens Nagtegaal, ik ben 22 jaar oud, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn en momenteel vijfdejaars student. Voor ik in Nijmegen ben gaan studeren heb ik mijn bachelor Economics aan de Universiteit van Tilburg gedaan. Daarna ben ik voor mijn master naar Nijmegen getrokken en daar al snel verknocht geraakt aan de mooie vereniging waarvoor ik mij nu een jaar volle bak voor mag inzetten! Zo heb ik afgelopen jaar in de sportcommissie en de Nijmegen Career Event commissie plaatsgenomen en zo snel veel mede-ESV’ers leren kennen. In de sportcommissie heb ik een aantal leuke digitale activiteiten mogen neerzetten en in de Nijmegen Career Event commissie ben ik bezig geweest met de sociale media, het magazine en de website van het NCE. Helaas heb ik in het afgelopen jaar niet vaak kunnen genieten van de gezelligheid op de kamer, maar dit maakt het nu extra leuk om elke dag op de kamer aanwezig te zijn!  

Als secretaris zal ik mij dit jaar bezighouden met onder andere de ledenadministratie, de mail, het contact met de universiteit en met andere studieverenigingen. Ik notuleer ook de bestuurs- en algemene ledenvergaderingen. Tenslotte zal ik ook een deel van de taken van de activiteitencoördinator op mij nemen, zoals het begeleiden van een aantal commissies. 

Ik hoop jullie binnenkort te zien op de ESV-kamer of bij een van onze activiteiten!