Even voorstellen – Sophie van Lith

Bestuursfoto Sophie

Click here for English

Beste ESV’ers, 

Dit studiejaar is het aan mij de eer de functie van secretaris te bekleden binnen het XXXIIste bestuur der ESV Nijmegen. Ik kijk uit naar een gezellig, maar uitdagend jaar met zowel de leden als mijn medebestuursleden! 

Mijn naam is Sophie van Lith, 21 jaar oud. Ik ben een geboren en getogen Nijmeegse, dus onze mooie stad is al ruim 21 jaar mijn thuis. Dat betekent dat ik bij zowel mijn ouders als op mijn studentenkamer terecht kan de hele week. Momenteel ben ik een derdejaars studente Economie en Bedrijfseconomie, met als specialisatie International Economics & Policy. De afgelopen twee jaar ben ik actief betrokken geweest bij verscheidene commissies van de ESV. Zo ben ik in mijn eerste jaar begonnen bij de activiteitencommissie waar ik veel heb geleerd, maar ook veel plezier heb gehad. Afgelopen jaar heb ik mij meer begeven op het formele gebied binnen een aantal commissies. Zo heb ik deel uitgemaakt van de congrescommissie en heb ik ruim een half jaar in de NCE-commissie zitting mogen nemen als interne. Daarnaast heb ik ook het lustrum mogen organiseren, maar helaas is de lustrumweek afgelopen studiejaar afgelast wegens COVID-19. Al met al, ik heb door de verschillende commissies veel geleerd en ook veel fijne mensen leren kennen. Bij zowel de activiteiten als op de kamer heb ik mij altijd welkom gevoeld! 

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het contact met de universiteit en de andere studieverenigingen. Ook zal ik altijd klaar staan voor de leden om vragen te beantwoorden. Dit mag natuurlijk via de mail, maar je mag me ook altijd aanspreken als je me tegenkomt! Daarnaast schrijf ik de notulen voor de bestuursvergadering en algemene ledenvergadering.  

Kom vooral eens langs op de ESV-kamer en ik zie je graag op één van onze activiteiten! 

Sophie van Lith