Even voorstellen: Thijs Hallewas

thijs

Beste ESV’ers,

Komend collegejaar heb ik de eer gekregen om de functie penningmeester te vervullen in het XXXIste bestuur der ESV Nijmegen. Ik heb ontzettend veel zin in het aankomende jaar!

Mijn naam is Thijs Hallewas, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Zwolle. Nadat ik een halfjaar in Melbourne gestudeerd heb, ben ik in januari teruggekeerd naar het mooie Nijmegen. Dit jaar ben ik vierdejaars economiestudent. Ik focus mijn nu op het behalen van mijn bachelor met de specialisaties Finance en International Economics and Policy.

In mijn tweede jaar als student werd ik actief lid bij de ESV door onderdeel uit te maken van de sportcommissie. In mijn derde jaar hielp ik bij het organiseren van de excursie naar Berlijn en maakte ik onderdeel uit van de lustrumcommissie. De leden van de ESV en de gezelligheid die zij met zich meebrengen hebben mij vanaf het eerste moment aangetrokken. Daarom wilde ik vanaf mijn eerste jaar als economiestudent bij elke activiteit aanwezig zijn.

Als penningmeester bij de ESV ben ik verantwoordelijk voor alle financiële zaken van de vereniging. Zo regel ik dat alle activiteiten netjes betaald worden en houd ik bij dat alle inkomsten daadwerkelijk binnenkomen. Op deze manier zorg ik ervoor dat de ESV financieel gezond blijft. Ik zal regelmatig in de kamer en de Malle Babbe te vinden zijn. Ik nodig jullie ook van harte uit om langs te komen zodat we samen iets kunnen drinken.

Thijs Hallewas

Penningmeester der ESV 2019-2020