Even voorstellen – Wouter Pen

wouter

Click here for English

Beste ESV-leden, 

Aankomend collegejaar heb ik de eer om de functie van PR-coördinator binnen het XXXIIste bestuur der ESV Nijmegen te mogen vervullen. Ik kijk erg uit naar komend jaar en hoop jullie op verschillende formele en informele activiteiten te mogen verwelkomen. Het zal voor ons allemaal een jaar worden wat anders zal worden dan we gewend zijn, maar juist daarom hopen wij als de ESV zijnde houvast te kunnen bieden. 

Mijn naam is Wouter Pen, ik ben 20 lentes jong en derdejaars International Economics and Business-student. Ik kom uit Druten, een dorp in de buurt Nijmegen. Na een half jaar op en neer gereisd te hebben, heb ik besloten om in Nijmegen op kamers te gaan. Niet dat het nou zo lang reizen was, maar ik merkte dat er enorm veel nieuwe deuren open gingen zodra ik op kamers zou gaan. Hier heb ik tot nog toe geen moment spijt van gehad. 

Na mijn introductie ben ik gelijk actief lid geworden met het idee om snel veel nieuwe mensen te leren kennen. Als één idee in het eerste jaar goed heeft uitgepakt was deze het wel, want ik heb erg veel medestudenten leren kennen en kan wel zeggen dat ik mij gelijk op mijn plek voelde binnen de ESV. Bovendien zijn de verschillende reizen en informele activiteiten erg goede manieren om snel nieuwe contacten te leggen en nieuwe vriendschappen te doen ontstaan. 

Zoals gezegd zal ik komend jaar de functie van PR-coördinator op mij nemen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alle formele activiteiten, het contact met externe partijen via mij zal lopen en ik mijn best doe om zo veel mogelijke nuttige kortingen (pasdeals) voor jullie te bewerkstelligen. Hier heb ik afgelopen zomer al erg nieuwe ervaringen opgedaan en hoop deze gedurende het jaar alleen maar verder te kunnen uitbouwen. 

Twijfel vooral niet om me aan te spreken of te berichten zodra je ergens een vraag over hebt of gewoon zin hebt in een kop koffie. Ik hoop jullie bij verschillende activiteiten die komend jaar te genieten zijn terug te zien! 

Wouter Pen