Het Alumnibestuur

WhatsApp Image 2021-11-01 at 13.19.04

Beste alumni,

Na een lange tijd is het weer mogelijk activiteiten fysiek te organiseren! Het dagelijks alumnibestuur kijkt daarom erg uit naar komend academisch jaar. Graag stellen wij ons kort voor zodat u een beter beeld van ons hebt!

Adinda – voorzitter

Mijn naam is Adinda van Doorn, ik ben 22 jaar en op dit moment masterstudent Corporate Finance and Control. In de afgelopen vier jaar heb ik in verschillende commissies plaats genomen om zo mijn steentje bij te dragen aan onze mooie vereniging. Na de galacommissie en de NCE-commissie vond ik het tijd om iets meer uit mijn studententijd te halen en heb ik gesolliciteerd voor een bestuursjaar bij de ESV. Vorig jaar had ik de eervolle taak om voorzitter te zijn; een uitdagend maar leerzaam jaar vol mooie herinneringen. Het is een jaar geweest waarin we hebben geleerd snel te schakelen, maar er ook achter zijn gekomen dat de inzet van al onze leden cruciaal is. Mijn mooiste herinnering is dus ook de actieve leden borrel van mijn bestuursjaar waarin wij eindelijk fysiek onze actieve leden konden bedanken. Het aankomende jaar zal ik voorzitter zijn van het dagelijks alumni bestuur en hoop ik jullie te mogen verwelkomen op de eerstvolgende activiteiten!

Eline – secretaris

Ik ben Eline Meiberg en ik ben 21 jaar en heb net mijn bachelor Economie en Bedrijfseconomie afgerond. Binnen de bachelor heb ik de specialisatie Bedrijfseconomie gedaan. Dit jaar ben ik de voorzitter van de ESV en zal om deze reden plaatsnemen binnen het alumni bestuur. Binnen het alumnibestuur zal ik plaatsnemen als secretaris en mij bezighouden met het alumni ledenbestand. Bij de ESV heb ik verschillende commissies gedaan zoals de Nijmegen Career Event commissie en de lustrumcommissie. Mijn leukste herinnering aan de ESV is het weekend weg naar Luxemburg net voordat we in lockdown gingen. De feestjes daar herinner ik als de laatste feestjes voor corona.

Ik hoop jullie allemaal te zien bij de laatste borrel bij de Malle Babbe!

Korné – penningmeester

Dag, ik ben Korné, 23 jaar oud en momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor. Ik ben vanaf het begin van de studie altijd al actief geweest bij de ESV en heb 2 jaar geleden ook als activiteitencoördinator in het bestuur gezeten. Daarnaast ben ik nu ook al 4 jaar lid van het alumnibestuur en na een lange tijd waarin we weinig hebben kunnen doen verheug ik mij erop om snel weer een activiteit te hebben! De leukste herinnering aan de ESV was het kennismakingsweekend, en specifiek de cantus, van 2019. Ik zal dit jaar de rol penningmeester op mij nemen en hoop veel van jullie te zien bij de komende activiteiten!

Mandy – coördinator activiteiten

Mijn naam is Mandy, ik ben 22 en ben momenteel bezig met een premaster. Drie jaar geleden ben ik actief geworden bij de ESV door deel te nemen aan de Lustrumcommissie en daarnaast heb ik ook een bestuursjaar als voorzitter mogen draaien. Ik kijk er naar uit om me dit jaar in te zetten voor de ESV vanuit het alumnibestuur als coördinator activiteiten. Mijn leukste herinnering is de lustrumweek geweest, ook al moest die volledig digitaal. Ik hoop veel van jullie te verwelkomen bij de eerste activiteit!

Sophie – coördinator promotie

Mijn naam is Sophie van Lith, 22 jaar oud en momenteel in mijn vierde jaar bachelor Economie en Bedrijfseconomie. Aan het begin van mijn studententijd ben ik al snel begonnen als actief lid bij de ESV en ik heb in verschillende commissies zitting mogen nemen. Ook heb ik vorig jaar een leerzaam jaar meegemaakt als secretaris binnen het ESV-bestuur. Mijn meest onvergetelijke herinnering aan de ESV is de studiereis naar Salzburg/Wenen geweest. Als eerstejaars student heeft deze week veel indruk op mij gemaakt! Als coördinator promotie binnen het alumnibestuur ben ik verantwoordelijk voor de sociale media, de artikelen op de website en mails over activiteiten. Hopelijk zie ik jullie snel op de alumni-borrel 19 november!