Komende activiteiten

Kopie van Ski reis fb

De ESV-Skireis

De ESV-Skireis

De skireis van 2022 is een feit! Na de afgelasting van de reis van vorig jaar, zijn wij als commissie erop gebrand om er dit jaar iets moois van te maken! De inschrijving zal op 20 oktober open gaan, dus zet die datum alvast in je agenda! Met hopelijk een grote groep zullen we van 22 t/m 29 januari 2022 afreizen naar Avoriaz in Frankrijk.

Voor meer informatie, kijk op MijnESV!

Finance Diner Rouler

Finance Diner Rouler

Finance Diner Rouler

Ben jij geïnteresseerd in Finance? Schrijf je dan nu in voor het jaarlijkste Finance Diner Rouler op donderdag 3 februari! Tijdens dit vier gangen diner krijg je de kans alles te weten te komen over wat de aanwezige bedrijven jou te bieden hebben op het gebied van stages, banen etc.! Dit jaar zullen Deloitte, PGGM, SeederDeBoer en Verhoeve aanwezig zijn.

Dus wil jij weten wat deze bedrijven voor jou kunnen betekenen en wil jij een potentiële toekomstige werkgever ontmoeten? Schrijf je dan nu in door je CV (in pdf) te uploaden naar MijnESV of door je CV te mailen naar pr@esvnijmegen.nl.

Een geldige QR-code is verplicht!

MBF FBLI

Management Business Fair 2022

Management Business Fair 2022

In samenwerking met de FdM studieverenigingen vindt op 23 februari 2022 de derde (online) editie van de Management Business Fair plaats. Tijdens deze beurs kun je kennismaken met verschillende organisaties uit verschillende sectoren zoals de overheid, commercie, non-profit, consultancy en finance. Stel jouw vragen over de organisatie; wat is de werkcultuur, zijn er doorgroeimogelijkheden, hoe ziet hun werving en selectieproces eruit? Meld je aan via https://www.ru.nl/fm/careerservice/persoonlijke-ontwikkeling/management-business-fair/ en kom in contact met wellicht jouw toekomstige werkgever.

The ESV City Trip!

Excursie Brugge & Gent

Excursie Brugge & Gent

Ben jij het binnenblijven helemaal zat? Wil jij ook eindelijk wel weer eens op reis en de grens over? Dat kan! De excursiecommissie organiseert van 11 tot en met 13 maart een fantastische reis naar zowel Brugge als Gent. Geniet samen met ons van de rijke cultuur van deze oude steden en pak met ons een lekker hapje en drankje in een van de gezellige cafés. Voor maar €99 kun jij hier al bij zijn. Inbegrepen in deze prijs is al het vervoer, het verblijf, ontbijt en een aantal toffe activiteiten. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in via MijnESV of door een mail te sturen naar secretaris@esvnijmegen.nl !

Bij te veel inschrijvingen wordt er gebruik gemaakt van een loting!

study trip to rome and florence

Studiereis Rome & Florence

Studiereis Rome & Florence

Dit jaar gaan we met de ESV naar Bella Italia! We zullen een hele week genieten van al het mooie dat Rome en Florence te bieden hebben. We beginnen de reis in Rome, waarna we op 5 mei naar Florence zullen vertrekken. Naast de toerist uithangen bij alle bezienswaardigheden zullen er meerdere bedrijven bezocht worden, worden er leuke activiteiten georganiseerd en zullen we uiteraard de dag goed afsluiten in het Italiaanse nachtleven!

We zullen weg zijn van 1 tot en met 8 mei. De prijs van €390 is inclusief vluchten, verblijf, activiteiten, een paar keer avondeten en vervoer binnen Italië.

Klinkt dit jou allemaal goed in de oren? Schrijf je dan snel in via Mijn ESV! Er zal zoals elk jaar gebruik worden gemaakt van een lotingsbeleid. Binnen de volgende vijf groepen wordt een gelijk aantal studenten geloot: (1) eerste-, (2) tweede-, (3) derde-, (4) vierdejaars en hoger, (5) (pre-) masters.

Het is belangrijk dat je gevaccineerd bent of een herstelbewijs hebt vanwege het vliegen en het coronabeleid in Italië.