Komende activiteiten

Hieronder vind je de komende activiteiten van de ESV. Wil je meedoen aan leuke activiteiten en kennismaken met je medestudenten of je toekomstige werkgever? Meld je aan via MijnESV of stuur je aanmelding naar activiteitencoördinator@esvnijmegen.nl!

1

Commissie Informatie Lunch #1

In het begin van het collegejaar worden twee commissievoorlichtingslunches gehouden om je kennis te laten maken met de commissies binnen de ESV. Welke commissies wij aanbieden, waarom zou je deelnemen aan een commissie en hoe kun je lid worden van een commissie? Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst krijg je op al deze vragen een antwoord, terwijl je kunt genieten van een heerlijke lunch. Op 7 september zal de eerste informatie sessie plaatsvinden!

Aanmelden is niet nodig, loop vooral binnen!

Commissie Informatie Lunch #2

In het begin van het collegejaar worden twee commissievoorlichtingslunches gehouden om je kennis te laten maken met de commissies binnen de ESV. Welke commissies wij aanbieden, waarom zou je deelnemen aan een commissie en hoe kun je lid worden van een commissie? Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst krijg je op al deze vragen een antwoord, terwijl je kunt genieten van een heerlijke lunch. Op 14 september zal de tweede informatie sessie plaatsvinden!

Aanmelden is niet nodig, loop vooral binnen!

2
OMSLAG POOL + DRINK

Poolen!

Traditiegetrouw is dit de eerste activiteit van het jaar; gezellig poolen met elkaar! Leer je mede ESV'ers (nog) beter kennen! Er wordt in tweetallen gespeeld, geef bij aankomst je teamgenoot aan of laat je door ons aan iemand koppelen! Om goed in de stemming te komen betaalt de ESV jouw eerste twee drankjes!

 

Meld je aan via MijnESV of stuur een mail naar secretaris@esvnijmegen.nl. Tot snel!

Meet Fincade

Ontmoet Fincade in het EOS cafe op 14 september! Ga het gesprek aan met de vertegewoordigers van Fincade en ontdek waar jouw kansen liggen.

Aanmelden is niet nodig, loop gewoon binnen!

SCHERMEN
Accounting Diner Rouler-2

Accounting Diner Rouler

Op 11 oktober zal het jaarlijkse Accounting Diner Rouler weer plaatsvinden. Tijdens dit 4-gangen diner krijg jij de mogelijkheid om met vier bedrijven kennis te maken en erachter te komen wat zij voor jou kunnen betekenen. De bedrijven die aanwezig zullen zijn, zijn: Deloitte, Grant Thornton, KroeseWevers en PwC. Wil je alvast meer weten over deze bedrijven, kijk dan op de Bedrijfsprofielenpagina op de website van de ESV.
Tijdens dit recruitement diner zullen we van een 4-gangen diner genieten met bij elke gang een bijpassende wijn. Bij elke gang de kans om met één van de vier aanwezige partners te netwerken. Dus wil jij alvast in contact komen met jouw toekomstige werkgever? Meld je dan snel aan op “MijnESV’ en upload je CV! Daarnaast kan je je ook aanmelden door je CV te sturen naar pr@esvnijmegen.nl.
Let op: er zit CV-selectie verbonden aan deze activiteit.