Tentamentraining

Waarom Dominus Cursus?
Ons jonge en dynamische team staat altijd voor jou klaar. Van repetitor tot algemeen directeur doen wij er alles aan om jou met zelfvertrouwen je tentamen te laten maken. Met een Dominus cursus behaal jij het optimale resultaat.

 • Professionele tentamentraining
  Onze tentamentrainingen zijn van professioneel niveau. Een getrainde repetitor neemt alle stof van het vak uitgebreid met je door. Lastige leerstukken worden uitgelegd en daarna wordt je kennis getest door prikkelende oefenvragen.
 • Expert student-docenten
  De tentamentrainingen worden altijd gegeven door een repetitor die minimaal een 8 voor het vak heeft gehaald, door een strenge selectieprocedure is gekomen en bovendien door ons getraind is.
 • Volledig cursusmateriaal
  Onze ‘lespakketten’ zijn altijd compleet en up-to-date. Jij hoeft je dus nooit meer druk te maken over welke stof je precies moet leren want dat staat allemaal in het lespakket. Bovendien heb je hem twee weken voor je tentamen al in huis!
 • Persoonlijke klantenservice
  Dominus Cursus staat altijd voor jou klaar. Wij zijn er om jou vol zelfvertrouwen je tentamen in te laten gaan. Met vragen, problemen of behoefte aan extra informatie kun je altijd bij ons terecht.

Indien je graag meer informatie over Dominus Cursus wilt ontvangen, neem dan contact op via het contactformulier.