Assistent accountant – assurance

BoxmeerNijmegenVeghelVenray

Betrokken en procesgericht. Als assistent accountant verdiep jij je in de financiële bedrijfsprocessen en haal je meer uit de jaarrekeningcontrole.

Onze uitdaging voor jou

Als assistent accountant ga je bolwerken op onze assurance afdeling en houd jij je bezig met de jaarrekeningcontrole van nationale en internationale klanten. De diversiteit aan bedrijven is groot. Het bedrijf achter de cijfers zien en verbanden leggen tussen de mensen, processen en financiële prestaties, daar draait het volgens ons om. Je hebt oog voor kwaliteit, procedures, wet- en regelgeving en laat je licht schijnen over het controledossier. Daarnaast bewaak jij het budget, signaleert risico’s en bespreekt deze met de controleleider of Audit manager. Je onderhoudt contact met de klant en begeleidt en inspireert onze junior assistenten. Samen met je collega’s til jij jezelf én het vak naar een hoger niveau.

Jouw profiel

Combineer je ambitie met een focus op kwaliteit? Initiatief met klantgericht werken? Een tikje eigenwijsheid met een plezierige persoonlijkheid? Ontdek jezelf bij Bol, breng direct jouw talenten in de praktijk en verleg je grenzen. Bij ons vind jij de uitdaging die bij jou past! Met jouw drive om RA te worden, uitstekende begeleiding en voldoende uitdaging bereiken we samen deze stip op de horizon!

Met deze eigenschappen blink jij uit in het assurance vak:

  • Affiniteit met automatisering en procesgericht denken
  • Analytisch denkvermogen
  • Een VWO, HBO of WO opleiding: Accountancy of bedrijfseconomie
  • Gestart met de opleiding tot Register Accountant
  • 2-4 jaar werkervaring in de controlepraktijk
  • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar

SolliciteerBekijk andere vacatures

Wat wij jou bieden

Bij Bol waarderen we niet alleen ambitie maar ook sociale betrokkenheid. Dit zorgt voor een wisselwerking. Resultaat? Een groeiklimaat en werk dat inspireert. Je krijgt het beide. Als jij jezelf wilt ontwikkelen, investeren we in jou. Die zekerheid heb je! Evenals een marktconform salaris en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie.

Ontdek in onderstaande video wat werken in de Assurance-praktijk bij Bol inhoudt.