Beginnend Assistent Accountant Controle

Volg je de accountancy opleiding of heb je interesse om de accountancy in te gaan? Graag willen wij met je kennis maken! Bij Stolwijk Kennisnetwerk krijg jij de kans om met veel persoonlijke aandacht door te groeien in de rol van beginnend assistent accountant controle. Interessant? Bekijk hier de vacature.

Accountancy Controle

HBO

40 uur per week

Wat ga je doen

Werken en leren tegelijk! Je gaat starten of je bent gestart met de opleiding Accountancy (of vergelijkbaar). Naast de opleiding doe je gelijk bij ons werkervaring op in de praktijk. Zoek je naast je studie een bijbaan voor minder uren? Ook dat is bij ons mogelijk!

Wij hebben verschillende locaties waar je kan werken: Doetinchem-Zevenaar, Deventer of Wijchen.

Je gaat uiteenlopende controlewerkzaamheden uitvoeren. Hierbij kun je denken aan uitvoerende werkzaamheden in het kader van de interimcontrole zoals lijncontroles en interviews. Maar ook de jaarrekeningcontrole waarbij je gegevensgerichte controles en data-analyses uitvoert. Daarnaast ben je betrokken bij het opstellen van jaarrekeningen en de ondersteuning bij fiscale werkzaamheden.

Je werkt zowel op kantoor als op locatie bij onze verschillende klanten. Kenmerkend aan SKN is dat jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om werkzaamheden zelfstandig op te pakken. Je leert dus snel maar altijd in jouw eigen tempo. Loop je ergens tegenaan? Dan heb je jouw directe collega’s binnen team controle die je graag te hulp staan en nog vele collega’s met andere specialistische kennis binnen SKN die je kan inschakelen.

Wat je van ons krijgt

Gelijk een vast contract, want wij geloven in een duurzame samenwerking! Heb je jouw contract getekend? Dan mag je dit op onze kosten gaan vieren, samen met 10 vrienden/vriendinnen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een bierproeverij, high tea of een BBQ workshop.

Daarnaast staan onze SKN-kernwaarden diepgang, samen, kwetsbaar opstellen en ondernemend centraal. In een team van gedreven en betrokken collega’s, krijg je alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Dat ervaar je gelijk in de eigen verantwoordelijkheid die je al direct krijgt. Ook vinden wij het belangrijk om op een prettige manier met elkaar samen te werken, alle deuren staan open voor een vraag of een praatje en we hebben regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten.

Verder bieden wij jou:

• Een passend salaris op basis van jouw ervaring en kennis

• Een leaseauto, iPhone en laptop

• SKN Winstdelingsregeling

• Pensioenpremie en jouw studie worden volledig betaald door SKN

• Een thuiswerkvergoeding

• Een goede werk en privé balans

• Toegang tot onze (online) academy en kennisbank

• Een vitale belofte: sporten met collega’s of heerlijk kunnen ontspannen hoort er ook bij.

Wat breng je mee

We begrijpen dat je nog veel te leren hebt in de accountancy. Maar er zijn wel een aantal eigenschappen die helpen om jou succesvol te maken binnen SKN. Zoals een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en oprechte interesse voor het vak en de klant. Goed kunnen communiceren, plannen en organiseren is ook prettig. Daarnaast ga je naast je kantoortaken graag op pad. En mocht je al een beetje nieuwsgierig zijn geworden? Heel goed! Je bent in deze rol namelijk continu op zoek naar nieuwe kennis en kansen.

Je kunt bij ons vanuit verschillende paden instromen:

• Vwo (Starten met Nyenrode)

• Hbo Accountancy of vergelijkbaar

• Wo Accountancy of vergelijkbaar

• Jij bepaalt de studie, wij betalen!

Meer over onze organisatie

Stolwijk Kennisnetwerk is er om het MKB en overheidsorganisaties in Midden- en Oost-Nederland te laten groeien. Wij zijn één van de grotere, breed georiënteerde kennis- en adviesorganisaties en werken samen vanuit zeven specialistische labels. Stolwijk Kennisnetwerk is gespecialiseerd in accountancy, fiscaliteit, HRM, IT, bedrijfsoverdracht en herstructurering.

Vanuit intrinsieke interesse werken ruim 200 professionals samen om onze relaties doelgericht te begeleiden naar duurzaam succes. Wij zijn benieuwd naar wat hen drijft, wat hen uitdaagt en staan naast hen in alle facetten van het ondernemerschap. Onze organisatie is sterk in ontwikkeling en groeit hard. Ondertussen blijven we “klein” genoeg om persoonlijk en regionaal betrokken te blijven.

Wil je meer weten over Stolwijk Kennisnetwerk? Kijk dan eens op onze website: https://stolwijkkennisnetwerk.nl

De volgende entiteiten maken deel uit van Stolwijk Kennisnetwerk: Stolwijk Kelderman | Vitacon Luteijn | TLA Advies | Stolwijk InControl Stolwijk Philipsen | Stolwijk PietersBerg | Stolwijk vanWijk Stolwijk Publiek Advies | SKN Business Support

Enthousiast geworden?

Wij gaan graag deze zomer nog met jou in gesprek. We zijn flexibel qua tijden (ochtend, middag en de avond, dat plant wel zo makkelijk als je overdag nog moet werken). Je hebt gelijk 2 gesprekken achter elkaar, zodat je verschillende collega’s ontmoet van team Controle en HR. Is de klik vanuit beide kanten aanwezig? Dan ontvang je dezelfde dag nog een aantrekkelijk contractvoorstel en hopelijk mogen we je dan snel verwelkomen binnen ons team.

Heb je vragen over de vacature of over werken bij Stolwijk Kennisnetwerk? Hilde Grims-Peters staat voor je klaar. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 43 43 16 84 of per mail h.grims@sknetwerk.nl.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op.

Solliciteer