Junior assistent accountant – assurance

BoxmeerNijmegenVeghelVenray

Leergierig en procesgericht. Als junior assistent accountant kun je niet wachten om de geleerde theorie in de praktijk te gaan brengen.

Onze uitdaging voor jou

Als junior assistent accountant ga je bolwerken op onze assurance afdeling en houd jij je bezig met de jaarrekeningcontrole van nationale en internationale klanten. Het bedrijf achter de cijfers zien en verbanden leggen tussen de mensen, processen en financiële prestaties, daar draait het volgens ons om. Je hebt oog voor kwaliteit, procedures, wet- en regelgeving en laat je licht schijnen over het controledossier. In een sterk geautomatiseerde omgeving voel jij je als een vis in het water. Onder de juiste begeleiding van je collega’s til jij jezelf én het vak naar een hoger niveau.

Jouw profiel

Combineer je ambitie met een focus op kwaliteit? Initiatief met klantgericht werken? Een tikje eigenwijsheid met een plezierige persoonlijkheid? Ontdek jezelf bij Bol, breng direct jouw talenten in de praktijk en verleg je grenzen. Met een VWO, HBO of WO bedrijfseconomie of accountancy achtergrond maak jij een vliegende start. Bij ons vind jij de uitdaging die bij jou past! Met jouw drive om RA te worden, uitstekende begeleiding en voldoende uitdaging bereiken we samen de stip op de horizon!

Met deze eigenschappen blink jij uit in het assurance vak:

  • Affiniteit met automatisering en procesgericht denken
  • Analytisch denkvermogen
  • Een VWO, HBO of WO opleiding: Accountancy of bedrijfseconomie
  • Voornemens om door te leren tot RA
  • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar

SolliciteerBekijk andere vacatures

Wat wij jou bieden

Bij Bol waarderen we niet alleen ambitie maar ook sociale betrokkenheid. Dit zorgt voor een wisselwerking. Resultaat? Een groeiklimaat en werk dat inspireert. Je krijgt het beide. Als jij jezelf wilt ontwikkelen, investeren we in jou. Die zekerheid heb je! Evenals een marktconform salaris en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie.

Ontdek in onderstaande video wat werken in de Assurance-praktijk bij Bol inhoudt.