Junior Consultant Corporate Finance

Boxmeer, Nijmegen, Veghel

Ambitieus en betrokken. Als junior consultant corporate finance maak jij onderdeel uit van een team dat ondernemers begeleidt in het bereiken van hun ambities.

Onze uitdaging voor jou

Als junior consultant corporate finance ga je bolwerken binnen de afdeling corporate finance waar jij de adviseurs ondersteunt bij de begeleiding van koop-, verkoop-, en fusietrajecten. Daarnaast stel je tussentijdse cijfers op, begeleid je ondernemers bij financieringsaanvragen en bereid je bedrijfswaarderingen voor. Je werkt nauw samen met andere specialisten binnen Bol om het beste resultaat voor de klanten te behalen. Een proactieve houding en betrokkenheid bij je klanten is hiervoor een vereiste.

Jouw profiel

Combineer je zelfstandigheid graag met samenwerken? Een tikje eigenwijsheid met een plezierige persoonlijkheid? Ambitie met gevoel voor commerciële kansen? Bij ons vind je de uitdaging die bij jou past! Steek je voelsprieten uit en ontdek welke diensten aansluiten bij onze klanten. Als junior consultant corporate finance krijg je alle ruimte om jouw talenten te ontplooien en samen bereiken we jouw stip op de horizon!

Met deze eigenschappen blink jij uit in het vak:

  • Proactief en klantgericht
  • Analytisch denkvermogen
  • Een afgeronde HBO of WO opleiding: Accountancy, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde
  • Bij voorkeur 3 jaar administratieve of accountancy ervaring
  • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar

Wat wij jou bieden

Bij Bol waarderen we niet alleen ambitie maar ook sociale betrokkenheid. Dit zorgt voor een wisselwerking. Resultaat? Een groeiklimaat en werk dat inspireert. Je krijgt het beide. Als jij jezelf wilt ontwikkelen, investeren we in jou. Die zekerheid heb je. Evenals een marktconform salaris en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie.

Solliciteer