Kosteloos opgeleid worden tot financieel adviseur

Wil jij graag financieel adviseur worden of meer kennis op doen over de financiële dienstverlening? Dan is dit scholingstraject de perfecte voorbereiding en een mooie eerste stap! ESV Nijmegen heeft een samenwerking gesloten met Hoffelijk, een opleider in de financiële sector. Hoffelijk kan de leden van ESV Nijmegen nu kosteloos drie opleidingen aanbieden. Het gaat om drie Wft-opleidingen, waarmee je je adviesbevoegdheid kunt behalen als financieel adviseur.

Hoffelijk heeft vanuit de overheid een subsidie gekregen in het kader van NL leert door. Dit biedt hen de mogelijkheid om de leden van ESV Nijmegen kosteloos op te leiden. Je kunt al binnen 6 weken je beroepskwalificaties halen, maar er zijn wel een aantal eisen verbonden aan deze kans. De belangrijkste voorwaarde is dat je binnen 6 maanden klaar bent met het scholingstraject. Dat betekent dat je ongeveer 5 uur per week hiermee bezig bent. Wil je direct aan de slag? Meld je dan aan via: https://hoffelijk.nl/nl-leert-door

Deze opleidingen zijn interessant voor iedereen die ambieert om financieel adviseur te worden. Daarnaast zijn de Wft-opleidingen ook van toegevoegde waarde als je graag je kennis wil verbreden over financiële producten en de financiële dienstverlening in zijn geheel. Deze diploma's geven jou een kick-start van je carrière waardoor je bij honderden verschillende werkgevers aan de slag kunt gaan. Daarnaast heb je met deze Wft's op zak ook veel meer mogelijkheden voor het vinden van een passende en uitdagende stage.

Dit moet je nog meer weten over de opleidingen:

  • Je kunt de opleidingen geheel online volgen. Het is voor iedereen gemakkelijk te volgen vanwege de afwisseling tussen tekst, afbeeldingen, video's, animaties en veel oefenvragen. We nemen je stap voor stap mee door de opleidingen.
  • De opleidingen hebben een lage studiebelasting, zodat je het makkelijk kunt combineren met je huidige studie.
  • Je krijgt begeleiding tijdens het traject.
  • Voor eventuele vragen of extra uitleg kun je terecht in onze digital classroom, waar een docent je te woord staat.

Ben je enthousiast geraakt en wil je graag gratis drie Wft's behalen? Plan dan een belafspraak in op deze pagina. Dan bespreken we met elkaar de mogelijkheden en kijken we wat het beste bij je past! Let op: meld je zo snel mogelijk aan, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.