Traineeship finance in de zorg

hbo/wo - Fulltime - €2400-€2500

Dit krijg je

 • Een tweejarig traineeship met uitdagende opdrachten
 • Verschillende trainingen in hard- en soft skills
 • €32.000,- per jaar met halfjaarlijkse mogelijkheid om te groeien
 • Persoonlijke coaching
 • 24 vakantiedagen
 • Auto van de zaak of mobiliteitsvergoeding (€350 p/m + €0,19/km)

Dit wordt jouw functie

De zorgsector: daar wil jij aan de slag! Wat je daarin precies wilt gaan doen, dat is nog niet helemaal duidelijk. Tijd om die zorgbranche én jouw ambities verder te ontdekken! Dat kan met verschillende projecten, waarin jij veel ziet en nog veel meer leert in het traineeship finance in de zorg bij Fincade.

Je gaat allerlei opdrachten doen waarmee jij kunt ontdekken waar je de meeste energie van krijgt. Hoe wil jij een bijdrage leveren aan de achterkant van de zorg? De ervaringen die je bij ons op gaat doen helpen je om die vraag te gaan beantwoorden.
De ‘achterkant van de zorg’ betekent overigens niet dat je boekhouder gaat worden, maar dat je je bijvoorbeeld gaat bezighouden met de registratieprocessen in het ziekenhuis, de wet- en regelgeving, maar misschien inderdaad ook wel écht die financiële kant, als dat bij jou past!

Dit is echt iets voor jou als:

 • je een bijdrage wilt leveren aan vooruitgang in de zorgsector;
 • je het leuk vindt met nieuwe ideeën te komen en te puzzelen om processen te versimpelen en te verbeteren;
 • je het verschil wilt maken in de zorgsector, maar niet aan het bed wilt staan.
Fincade-30

Het leukste van aan werken bij Fincade is dat je vooral niet voor Fincade werkt, maar voor verschillende zorgbedrijven. Juist die afwisseling maakt het leuk en prikkelt me elke keer weer om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Fincade helpt daarbij enorm goed door verschillende trainingen en een hele fijne en persoonlijke begeleiding aan te bieden.

Daniëlle Baan finance trainee in de zorg

Hier kom je te werken

Nadat je je nieuwe collega’s hebt ontmoet, gaan we gelijk van start met jouw ontwikkeling en bereiden we je voor op je eerste opdracht. Onder begeleiding van onze opleidingsmanager Dennis voltooi je cursussen die focussen op zowel soft skills als hard skills.

Het aanbod aan cursussen stemmen we zorgvuldig af op jouw competenties en behoeften. Dat betekent dat we kijken naar welke trainingen jij nodig hebt en waar jij je verder in wilt en kunt ontwikkelen. Uiteraard bieden we ook opdrachten die bij jou passen en die jou uitdagen. Zo zorgen we dat jij continu blijft groeien in een richting die jij op wil!

Binnen Fincade heb je jouw persoonlijke coach. Iemand die je altijd mag bellen of appen om vragen te stellen, even mee te sparren en die jou helpt bij jouw ontwikkeling.

Zo ziet jouw dag er uit

Trainees die je voor gegaan zijn, zijn in hun eerste opdrachten werkzaam (geweest) bij jeugdzorg instellingen om contacten te leggen en te onderhandelen met gemeenten over budgetten, bij diverse ziekenhuizen als DBC medewerker, maar bijvoorbeeld ook in projecten rondom het verbeteren van registratieprocessen bij de zorgadministratie bij een GGZ-instelling. En net zo goed bij een kleine gespecialiseerde eetstoornissen kliniek in Amsterdam hebben collega’s er voor gezorgd dat het aanmeld- en doorstroomproces is verbeterd in de rol van zorgcoördinator.

En die opdrachten verder in de toekomst? Denk aan een rol als teamleider, (DBC-)adviseur of projectleider. Wat past jou denk jij? Of gaan we dat nog samen verder ontdekken?

Hier herken jij jezelf in

 • Afgeronde hbo-/ wo-opleiding
 • Hands-on mentaliteit
 • Sociaal vaardig
 • Ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Proactieve houding
Fincade-01

Vragen?

Stel ze aan onze directeur Marco de Ruiter
tel:+0852732740
Whatsapp
Email
Solliciteer direct