Traineeship finance

hbo/wo - Fulltime - €2400-€2500

Dit krijg je

 • Een tweejarig traineeship met uitdagende opdrachten
 • Verschillende trainingen en hard- en soft skills
 • €32.000,- per jaar met halfjaarlijkse mogelijkheid om te groeien
 • Persoonlijke coaching
 • 24 vakantiedagen
 • Auto van de zaak of mobiliteitsvergoeding (€350 p.m. + €0,19/km)
Fincade-25

Dromen worden werkelijkheden voor hen die sterk genoeg zijn om erin te geloven. Fincade helpt jou je dromen waar te maken, Fincade gelooft in jou! Kijk in verschillende bedrijven zonder te jobhoppen, krijg veel werkervaring in een korte tijd en vind de plek die bij jou past.

Kim van Hees finance trainee

Hier kom je te werken

Het finance traineeship duurt twee jaar. En in die twee jaar brengen we jou op een niveau waar iemand normaal gesproken zo’n vier tot vijf jaar voor nodig heeft. Klinkt goed toch?!

Nadat je je nieuwe collega’s op kantoor hebt leren kennen, ga je in de eerste maand onder leiding van onze opleidingsmanager Dennis een groot aantal trainingen doorlopen. Trainingen waarin hardskills en softskills worden afgewisseld. Omdat juist jouw talenten, competenties en vaardigheden jou een uniek persoon maken!

Na afloop van deze eerst maand wordt je door een van onze accountmanagers ingezet bij één van onze opdrachtgevers. Die opdrachtgevers bevinden zich in diverse branches, variërend van handel, productie, retail tot gezondheidszorg, verzekeraars en non-profitorganisaties. En de grootte van de opdrachtgevers varieert van multinational tot middelgrote organisatie.

Zo ziet jouw dag er uit

De kennis en ervaringen die je opdoet in de eerste maand zorgen ervoor dat jij er klaar voor bent om aan de slag te gaan bij je eerste opdracht. Bij onze opdrachtgevers krijg jij gelijk een belangrijke rol binnen een bestaande organisatie of projectorganisatie. Hierbij krijg je al snel een behoorlijke verantwoordelijkheid. Durf en kan jij dat?

Je start veelal op een opdracht waarbij jij een beeld krijgt van de financiële processen en je vervolgens je kritische blik kan inzetten om processen te verbeteren. Door het opdoen van deze kennis krijg jij de kans om door te groeien naar een rol als financial of business controller! Los van de vaste taken die bij deze rol horen, krijg je vanuit de opdrachtgever de ruimte om extra taken of projecten op je te nemen.

Om je een idee te geven; trajecten op het gebied van project control binnen high-tech productiebedrijven, de implementatie van bedrijfsbrede ERP-oplossingen, projecten gericht op de fusie van twee organisaties en de integratie van de financiële processen daarbinnen, ondersteunen bij de jaarrekening en besprekingen met externe accountants, procesverbeteringen opmerken en doorvoeren maar ook het aansturen van teams. Kortom, veelomvattend, belangrijk en divers.

Niet alleen Fincade, maar ook je opdrachtgever investeert flink in jouw ontwikkeling. Daardoor zie je vaak dat je voor langere tijd betrokken bent bij een opdrachtgever. En ondertussen maak je een steile groeicurve door.

Het is echt ‘learning by doing’. En je komt ook zeer regelmatig naar Bunnik voor een gezellige trainingsdag of -avond. Tijdens deze trainingen worden dan vaardigheden getraind die je in die fase van je carrière nodig hebt. Denk aan financiële analyses, management control en kennisavonden met inspirerende sprekers.

Hier herken jij jezelf in

 • Afgeronde hbo-/wo-opleiding
 • Hands-on mentaliteit
 • Sociaal vaardig
 • Ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Proactieve houding
Fincade-01

Vragen?

Stel ze aan onze directeur Marco de Ruiter
tel:+0852732740
Solliciteer direct