Werkstudent Audit

Audit (Accountancy) | Arnhem | Bachelor (HBO/WO)

Een auditteam tot ongekende prestaties inspireren en ervaring opdoen tijdens je studie. Bij Deloitte.

What impact will you make?

Als werkstudent ben je onderdeel van het auditteam en
krijg jij de mogelijkheid om bij de verschillende klanten een kijkje te nemen in hun keuken. We werken voor
verschillende klanten en vanuit verschillende communities. Als werkstudent audit kan jij ervaring opdoen binnen je
eigen vakgebied.

This is how

What we offer

What you offer

Als het gaat om inhoud, dan laat jij je zeker niet omverblazen. Tegelijkertijd ben je nieuwsgierig en wil je graag alles over het vak te weten komen. Je hebt de ambitie om net zoals je aanstaande collega’s een van de beste te worden in je vakgebied. Je hebt het lef om, met vallen en opstaan, nieuwe dingen uit te proberen en zo te blijven leren. Verder heb je voor deze vacature werkstudent audit:

(W)here

Jouw expertise deel je met zo'n 1600 andere collega's binnen Audit dat onderdeel is van Deloitte. Ons team biedt onze klanten uiteraard kwalitatieve audits. Daarnaast gaan wij ook aan de slag met aan audit gerelateerde vraagstukken op het gebied van verslaggeving en internal control vraagstukken.

Binnen deze afdeling vinden we het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Daarom hechten we veel waarde aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

c349fa43-65eb-494a-90fc-dfcafc057b46.jpg

"Ik krijg waar mogelijk kansen om wat complexere werkzaamheden te doen. Daardoor help ik niet alleen anderen, maar leer ik zelf ook continu nieuwe dingen."

Joris Ebbers Senior Staff Audit
3a03b0e2-f971-4c47-98ce-f166a9bf746b.jpg

“Als Champion binnen het IT Audit Initiative ondersteun ik teams en klanten om meerwaarde te halen uit IT systemen. Voor teams als onderdeel van hun controleaanpaken voor klanten   om de bedrijfsvoering te versterken.”

Marvin de Ronde Senior Manager NL Project team IT Audit Initiative

Let's get down to business

Bij Deloitte staan we open voor alle mensen die kwaliteit en ambitie meebrengen. We zijn dan ook benieuwd wie jíj bent. Twijfel je of deze vacature bij je past? Neem contact op met onderstaande recruiter.

Solicitatieproces

Wij zijn op zoek naar gedreven professionals, met passie voor hun vak en ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen. Middels onderstaande stappen proberen we zo veel mogelijk over jou en je kennis en kunde te weten te komen. De recruiter begeleidt je door dit traject.

Marco Ambrosini

c50a25d9-4c72-4143-b607-07f5b385a8fd.jpg
Neem contact op met Marco Ambrosini Campus Recruiter Audit