Werkstudent Team Controle

team controle

Heb jij naast jouw studie tijd over om werkervaring op te doen in de praktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons team controle in Doetinchem en Wijchen zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkstudent die ons team kan aanvullen voor 12 tot 16 uur per week. Je werkt samen met 50 andere collega’s in het team, die veel liefde en passie hebben voor hun vak. Team Controle maakt onderdeel uit van het SKN-netwerk, bestaande uit meer dan 200 collega’s vanuit verschillende expertise-gebieden (zoals processen, IT, informatie, mensen, bedrijfsvoering). Zo kunnen we veel van elkaar leren en echte toegevoegde waarde bieden voor onze klant!

Wat houdt de functie in?

Als werkstudent verricht je controlewerkzaamheden, waarbij je werkt volgens vastgestelde kaders en de geldende kwaliteitseisen. Daarnaast houdt je je bezig met de controle van de jaarrekening en het schrijven en beoordelen ervan. Hierbij werk je intensief samen met je collega (assistent) accountants.

In deze functie lever je een actieve bijdrage aan het controleteam, zowel intern als extern. Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid, die je met beide handen aangrijpt en ook aan kúnt. Je bent kritisch, nieuwsgierig en betrokken, net zoals je collega’s. In het team werk je samen met jouw aan de meest uiteenlopende controles.

Onze organisatie

Stolwijk Kennisnetwerk werkt landelijk en internationaal. We hebben de kern van onze activiteiten in Midden- en Oost-Nederland. Wij zijn één van de grotere en breed georiënteerde kennis- en adviesorganisaties en werken samen vanuit zeven specialistische labels. Stolwijk Kennisnetwerk is gespecialiseerd in accountancy, fiscaliteit, juridisch, HRM, IT, bedrijfsoverdracht en herstructurering.

Vanuit intrinsieke interesse werken ruim 200 professionals samen om onze relaties doelgericht te begeleiden naar duurzaam succes. Wij zijn benieuwd naar wat hen drijft, wat hen uitdaagt en staan naast hen in alle facetten van het ondernemerschap. Onze organisatie is sterk in ontwikkeling en groeit hard. Ondertussen blijven we “klein” genoeg om persoonlijk en regionaal betrokken te blijven.

Wil je meer weten over Stolwijk Kennisnetwerk? Kijk dan eens op onze website: stolwijkkennisnetwerk.nl/

Wat vragen wij van jou?

  • Je studeert momenteel WO Accountancy
  • Je bent ambitieus en leergierig
  • Je werkt graag met anderen
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Doetinchem of Wijchen
  • Je bent 12 tot 16 uur beschikbaar

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Wij geven jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen en jouw talenten te ontdekken
  • De mogelijkheid om alvast werkervaring op te doen en je te oriënteren in de praktijk
  • Een fijne werksfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan

Enthousiast geworden?

Wij gaan graag met jou in gesprek. Heb je interesse of vragen over de vacature? Hilde Grims-Peters staat voor je klaar. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 43 43 16 84 of per mail h.grims@sknetwerk.nl.